• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Trail Löparstrumpor

Strumpor för trailrunning erbjuder mycket stöd

Att ha på sig ett par trailstrumpor ger dig många fördelar under din löprunda. Förutom att dra nytta av den nödvändiga dämpningen, får du bra stöd i hålfoten. På RunningDirect kan du välja mellan olika färgglada och neutrala mönster och färger från bland annat Compressport, Herzog och Craft.

Hitta det perfekta paret strumpor

Ett par välsittande trailstrumpor tätt vid hälen och hålfoten samt ger utrymme för tårna. Viss rörelse är viktigt i tåboxen i dina trailskor. Vilken höjd du ska välja på strumportna beror främst på dina personliga preferenser. Vissa löpare anpassar strumpans höjd till väder och vind. Ankelstrumpa när du löptränar på sommaren och en mellanhög eller hög trailstrumpa på hösten eller vintern.

Undvik att bära bomullsstrumpor

Nästan alla löparstrumpor i vårt sortiment är gjorda av en polyester- eller polyamidblandning. Dessa material förhindrar att svett och lukt absorberas, , vilket inte är fallet med bomull. Detta håller dina fötter svala och bekväma och minimerar risken för blåsor och skav.

Mycket grepp i dina trailskor tack vare 3D Dots från Compressport

Om du väljer Compressport trailstrumpor är det stor chans att strategiskt placerade 3D-dots har lagts till. Detta gör att du kan dra nytta av mycket bra grepp i dina trailskor och den mikromassage de tillför ökar blodflödet medan du springer. Du får mer skydd genom det förstärkta tåområdet på trailstrumpor och svett transporteras effektivt bort.