• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

REA Löparskor

622
Vilken målgrupp söker du?

Löparskor på rea hos RunningDirect!

Vill du fynda ditt nästa par löparskor? Då har du kommit rätt. RunningDirect.se erbjuder ett brett utbud av löparskor från märken som Asics, Nike , Brooks ,Saucony med flera till låga priser. Genom den stora variationen av modeller, färger och storlekar har vi billiga löparskor för alla löpare och vi levererar snabbt.

Löparskor för rätt underlag

Springer du mycket på stigar i skogen, på stranden eller mer off-road. Då ska du använda en löparsko för trailrunning. Dessa skor passar utmärkt för ojämna och tuffa underlag. Springer du på en bana, då ska du ha ett par spikskor för optimalt grepp. Springer du merparten på asfalterade vägar, då ska du välja mellan våra neutrala och stabila löparskor. Dessa erbjuder den dämpning och material för bästa komfort du behöver när du springer längre distanser. Vi erbjuder billiga löparskor för alla underlag!

Vilket steg har jag?

Det finns många olika löparskor tillgängliga då varje löpare är olika. Pronation är ett ord som förklarar en av flera fotisättningar. Pronation betyder att löparen landar på utsidan av hälen och rullar sedan över genom steget och avslutar med trycket på framfotens insida. Supination är ett löpsteg där löparen landar på utsidan av hälen och istället för att sen rulla över och avsluta med trycket på insidan, behåller löparen här trycket på fotens utsida under hela steget. Ett neutralt steg är ett steg med en lätt pronerande rörelse.

Vid frågor om våra produkter eller rådgivning är ni välkomna att kontakta oss!