• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Träningsgadgets

Rekommenderas:

Löpning med pulsklocka

Sättet du använder en pulsklocka på kan vara väldigt beroende på vilken nivå du just nu springer på. Är du en nybörjare och ännu inte känner din kropp tillräckligt väl? I så fall är chansen mycket stor att du främst bygger upp din kondition och att du tränar för hårt för att kunna springa långa sträckor. Att springa med pulsklocka passar därför väldigt bra till dig som redan har lite erfarenhet och som gillar att springa långa och varierande sträckor.

Välj mellan Polar och Garmin pulsklocka

På RunningDirect kan du välja bland ett stort utbud av pulsklockor från Polar och Garmin. Banden på klockorna är bekväma, begränsar risken för skav till ett minimum. Klockorna mäter din puls mycket noggrant. Efter din träning kan du enkelt läsa data i en motsvarande app på din telefon eller via en surfplatta. Detta gör att du får ut det mesta av varje träningspass och du är ett steg närmare det där ultimata löparmålet.

Skaffa en ersättnings band direkt

Om du använder pulsklocka väldigt intensivt är det smart att köpa ett extra band då slitage på banden blir synliga vid alltmer intensiv användning. Därför rekommenderar vi att man köper ett extra band så att man kan dra nytta av sin Garmin eller Polar pulsklocka.