• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

adidas Ultraboost 21 vs. adidas Ultraboost 22

10 January 2022
adidas Ultraboost 21 vs. adidas Ultraboost 22

Hej Energi! Den glödheta adidas Ultraboost 22 är nu verklighet och vilken nyhet den är! Den nya versionen inom Ultraboost-familjen är en modell med en specifik passform för kvinnor. Ta reda på skillnaden mellan adidas Ultraboost 21 och adidas Ultraboost 22.

adidas Ultraboost 22 är resultatet av 1,2 miljoner skanningar av foten.

Visste du att adidas Ultraboost 22 är resultatet av 1,2 miljoner skanningar av foten? Kvinnliga löpare har trots allt andra anatomiska behov än manliga löpare. Tack vare dessa fotskanningar har adidas kunnat erbjuda den perfekta passformen och upplevelsen för de kvinnliga fötterna. Resultatet? Strumpkonstruktionen, även kallad ´´Tailored In-Step´´, är mer skräddarsydd och den passar bättre på kvinnofoten, som i allmänhet har en lägre vrist än mansfötter.

Adaptivt minnesskum i hälen på adidas Ultraboost

adidas fick feedback om att den smala sektionen i hälen på adidas Ultraboost 21 kunde leda till blåsor. Därför använder adidas Ultraboost 22 adaptivt minnesskum (Enhaced Heel Fit). Detta gör att du får en bättre passform för din häl och resten av foten.

Mer utrymme för BOOST-materialet

Löparna gillade verkligen det dämpande materialet i adidas Ultraboost 21. Därför har Continental Rubber vidgats, vilket ger BOOST-materialet mer utrymme och därmed skapar ett mjukt, centrerat steg. För adidas Ultraboost 22 för damer är ramen förstärkt på insidan. Det här´´Tuned Medial-mönstret´´ förhindrar att fotvalvet kollapsar och ger riktad korrigering där det behövs. Detta är gjort föra att överpronation är vanligare bland kvinnliga löpare.

Ett integrerat intre hölje ger ökad anpassningsförmåga

När du jämför adidas Ultraboost 22 för herrar med adidas Ultraboost 21 för herrar verkar det nästan som om skon är oförändrad. Men även herrmodellen fick ett antal uppgraderingar. Ett integrerat inre hölje för ökad anpassningsförmåga, då det ger mer flexibilitet. Materialets styrka bibehålls och Primeknit + Forge ger mer stöd. Du kommer att uppleva en bättre ´´lock-down-känsla´´ och springa med mer självförtroende som ett resultat av detta.

Den mest hållbara Ultraboost skon hittills!

Både adidas Ultraboost 22 för herrar och adidas Ultraboost 22 för damer är de mest hållbara löparskorna i den här serien hittills! Löparskorna är tillverkade av återvunnet Continental-gummi och TPU-material.