• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Leveranstider och fraktkostnader

Den förväntade leveranstiden, som visas i er orderbekräftelse, är då artikeln/artiklarna är beräknade att levereras till vårt lager. Från oss till ombud tar det ca 3 arbetsdagar beroende på vart i Sverige man bor.

Som standard använder vi DHL för våra leveranser.  När ditt paket lämnat oss får du antingen ett SMS eller ett e-mail från DHL med en spårningslänk, så du kan följa ditt paket.

Ordrar som innehåller tryck av något slag får räkna med 2-3 extra arbetsdagar. Detta beror på hur hög belastning det är på vårt tryckeri. Leveranstiden beror även på valda artiklar. En del av vårt sortiment finns tillgängligt i vårt lager (3 arbetsdagar), men på grund av den stora variationen av storlekar och färger kan vi inte lagerhålla allt och det betyder att vi eventuellt måste beställa från leverantör. Dessutom kommer delar av vårt breda sortiment från utlandet. Vi har 3 olika leveranstider:

  • 3 arbetsdagar – Innebär att varan finns i lager hos oss.
  • 3-5 arbetsdagar – Innebär att vi får beställa vara från leverantör
  • 5-10 arbetsdagar – Innebär att vi får beställa vara från leverantör

Om du väljer att inte hämta ut ditt paket hos ombudet och låter ombudet returnera ditt paket kommer du att bli debiterad 299 SEK för den här tjänsten.

Dina uppgifter

För att vi ska kunna skicka din orderbekräftelse eller ha annan kommunikation med dig angående din order är det viktigt att du fyllt i rätt e-postadress och telefonnummer vid din betällning. Det är även via din e-postadress som du får avisering från fraktbolaget.

Fraktkostnad

För beställningar med ett ordervärde på 890 kr och uppåt har vi fri frakt och retur inom Sverige . För ordrar med ett värde mellan 300 kr - 889 kr betalar du som kund 49 kr i fraktavgift och på ordrar upp till 299 kr är fraktavgiften 59 kr.