• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Leveranstider och fraktkostnader

Den förväntade leveranstiden, som visas i er orderbekräftelse, är då artikeln/artiklarna är beräknade att levereras från vårt lager. 

Som standard använder vi DHL för våra leveranser.  När DHL mottagit ditt paket får du ett e-mail från dem med en spårningslänk, så du kan följa ditt paket. Du kan även ändra språk från tyska till engelska via länken vid sökningstillfället. När paketet ankommit till Sverige är det Postnord som tar över för vidare leverans och information.

Vid ordrar som innehåller tryck av något slag får man räkna med 2-3 extra arbetsdagar. 

  • 3-5 arbetsdagar – Innebär att varan finns i lager hos oss och du har lagt din beställning före kl.14.00. Vid beställning efter kl 14.00 eller på helgdagar skickas din order först nästkommande vardag.

Om du väljer att inte hämta ut ditt paket hos ombudet och låter ombudet returnera ditt paket kommer du att bli debiterad 299 kr för den här tjänsten.

Dina uppgifter

För att vi ska kunna skicka din orderbekräftelse eller ha annan kommunikation med dig angående din order är det viktigt att du fyllt i rätt e-mailadress och telefonnummer vid din betällning. Det är även via din e-mailadress som du får avisering från fraktbolaget.

Fraktkostnad

För beställningar med ett ordervärde över 890 kr har vi fri frakt inom Sverige . För ordrar med ett värde mellan 300 kr - 889 kr betalar du som kund 49 kr i fraktavgift och på ordrar upp till 299 kr är fraktavgiften 59 kr.