• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Garanti

Om du har köpt en produkt på RunningDirect.se och den inte motsvarar dina förväntningar är det förstås mycket tråkigt. Om det är fel färg eller storlek kan du enkelt returnera produkter inom 30 dagar (se hur du ska gå tillväga under. Byten och Returer). Om du har börjat använda en artikel men märker att den inte fungerar som den ska eller ganska omgående uppvisar defekter kan du ha rätt till fabriksgaranti. RunningDirect.se ger sex månaders garanti på de levererade varorna. Fakturadatumet är det datum som gäller.

När kan fabriksgarantin tillämpas?

Fabriksgarantin gäller när ett fel i produkten inte orsakas av någon av följande orsaker:

  • Felaktig användning
  • Inget eller dåligt underhåll
  • Slitage

Anspråk på garantin

Kontakta oss för att kontrollera om produkten du har köpt är berättigad till garantin. När du skickar oss ditt beställningsnummer, kontaktuppgifter, beskrivning av din reklamation och, om möjligt, ett eller flera foton av problemet/defekten, gör vi vårt yttersta för att ge dig feedback så snart som möjligt. Behåll alltid produkten tills vår reklamationsavdelning har gett dig ett slutgiltigt svar i ditt ärende. Utan artikeln kan vi eventuellt inte behandla klagomålet, då vi i vissa fall ber dig skicka tillbaka produkten till oss så att vi kan undersöka problemet närmare eller överlämna ärendet till leverantören. I andra situationer kan en reparation vara lämpligare.

Inte nöjd med hanteringen

Om du inte är nöjd med den erbjudna lösningen eller om du inte längre har någon garanti, men anser dig ha rätt till en, kan du naturligtvis alltid meddela oss detta. Skicka ett e-mail med motivering och varför du inte är nöjd. Vi gör vårt yttersta för att hitta en lösning tillsammans med dig. Om du anser att vi inte hanterat din reklamation rätt kan du alltid kontakta Allmänna reklamationsnämnden eller för mer information besöka webbplatsen: www.arn.se.