• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

HOKA ONE ONE Arahi 3 vs HOKA ONE ONE Arahi 4

31 January 2020
HOKA ONE ONE Arahi 3 vs HOKA ONE ONE Arahi 4

Möt HOKA ONE ONE Arahi 4. Den här antipronationssko har släppts i olika färgglada modeller. Vi har nu kommit till den fjärde upplagan av den här löparskon. Du kan läsa skillnaden mellan HOKA ONE ONE Arahi 3 och HOKA ONE ONE Arahi 4 i den här bloggen.

HOKA Arahi 4 löparskor med en förnyad överdel

HOKA har förnyat ovandelen i Arahi 4. Fler perforeringar har lagts till i framfoten, så att du kan springa med mer strukturellt stöd och löparskon har en högre andningsförmåga. Dessutom är baksidan av löparskon avdrivna och förenklade, vilket resulterar i en mer förfinad och lättare känsla under rundan.

Dra nytta av lättviktsstöd tack vare den robusta EVA J-Frame ™

Precis som de andra antipronationssko från HOKA, används den robusta EVA J-Frame ™ också i Arahi 4. Denna teknik är uppkallad efter den J-formade kroken som utgör en del av mellansula. Du drar nytta av lätt stöd och löparskons hållbarhet förbättras med de strategiskt placerade gummiförstärkningarna.

Stabil mellansulaskum och en bred plattform

Stabil mellansulaskum används för Arahi 4. Detta skum är fastare jämfört med Clifton och Bondi från HOKA och, tillsammans med den breda plattformen, säkerställer du en säker och stabil känsla. Meta-Rocker-tekniken säkerställer en smidig löpning och "gungstol" -effekten gör att dina fötter kan agera naturligt.