• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

HOKA ONE ONE Rincon 3 VS HOKA ONE ONE Rincon 2

31 August 2021
HOKA ONE ONE Rincon 3 VS HOKA ONE ONE Rincon 2

HOKA ONE ONE RINCON 3 VS HOKA ONE ONE RINCON 2

Inspirerad av de mjuka vågorna i Rincons världsberömda surfparadis, kommer HOKA ONE ONE One Rincon kommer säkert att vara en modell att räkna med för titeln som bäst i sin klass. Lätt nog för viktiga tävlingar och med fjärrdämpning.

När Rincon 2 tog sig an Mesh-överdelen har få nya justeringar gjorts i Rincon 3. Den här allround löparskon är mycket komplett och ibland behövs det inga förbättringar längre. Rincon 3 kommer i ett antal nya färger för både män och dam. Om du letar efter en snabb allroundsko är HOKA ONE ONE Rincon 3 definitivt något för dig!

HOKA ONE ONE RINCON 3

HOKA ONE ONE Rincon 3 för män är en neutral löparsko och lämpar sig bra för att springa långa sträckor. Med EVA -mellansulan kan du fortfarande vara säker på samma fina dämpning som du är van vid från en HOKA löparsko. Modellen har en hög andningsförmåga tack vare meshöverdelen.

Du ökar smidigheten för HOKA Rincon 3 tack vare öglan på hälen. En smidig övergång är möjlig tack vare Meta Rocker -tekniken och de strategiskt placerade gummidelarna på sulan säkerställer att ingen sula behöver appliceras över hela längden. Flexibiliteten och greppet beror på Flex Grooves i framfoten.