• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nytt: New Balance 880 V13

28 February 2023
Nytt: New Balance 880 V13

Dämpning och stabilitet som framgångsformel för komfort 

Lita på den dämpningen och stabiliteten i New Balance 880 V13 löparskon! New Balance 880-serien har utvecklats speciellt för löpare som letar efter tillräckligt stöd i kombination med fin dämpning. Med andra ord en framgångsformel för en bekväm och pålitlig löparsko under dina dagliga löprundor. Läs hur New Balance senaste 880-version är mjukare, mer hållbar och bekvämare än någonsin

En win-win-situation: Mjukare och mer hållbar  

Upplev mil efter mil av lätta steg med den uppdaterade Fresh Foam X i mellansulan. Så du upplever ännu mer dämpning och en mjuk känsla under fötterna för att hantera mångsidigheten i varje träningspass. Med 880 V13 bidrar du också till att minska New Balances koldioxidavtryck. Yttersulan består av ett utmärkt slitstarkt NDurance-gummi som inte kompromissar med ett fint grepp på vägen. Hållbarare och mjukare under fötterna, en vinst för alla! 

Njut av den perfekta passformen steg för steg

Skäm bort dina fötter med en extremt bekväm träningssko. New Balance 880 v13 har en uppdaterad konstruerad syntetisk mesh för en underbart mjuk känsla för dina fötter. Den sömlösa designen är speciellt utformad så att du upplever en perfekt passform under alla de mil du springer. I kombination med den snygga designen kommer dina fötter att vara utrustade med den perfekta passformen! 

Mil av bästa komfort 

Om du är en neutral löpare som söker komfort är New Balance 880 V13 den perfekta lösningen. Mil efter mil ger skon riklig dämpning på hälen. Men även under fastare tempolöpningar kan du utan ansträngning öka tempot genom att landa på den responsiva framfoten. En pålitlig sko med en balanserad kombination av fin dämpning, stabilitet och komfort som tar dig enkelt genom alla dina träningspass! 

Köp New Balance 880 V13 för damer och herrar här. 

New Balance 880 V13 i korthet

Typ: Neutrala löparskor 
Underlag: Väg 
Vikt: herrar: ca 300 gram / damer: ca 238 gram  
Yttermaterial: Konstruerat syntetiskt nät  
Material mellansula: Fresh Foam X 
Häldropp: 10 mm