• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nike Air Zoom Pegasus 35 vs Nike Air Zoom Pegasus 34

22 August 2018
Nike Air Zoom Pegasus 35 vs Nike Air Zoom Pegasus 34

Nike Air Zoom Pegasus 35

Denna klassiker är redan på på 35: e upplagan. Det finns några ändringar i denna nya modell jämfört med modell 34 som vi vill lyfta i detta inlägg. För det första så har utseendet blivit annorlunda, det kan ingen ha missat! Sulan ser annorlunda ut och har en spetsig kant och tunga.
Sulan är mycket rundare i Nike Air Zoom 35 jämfört med Nike Air Zoom 34 vilket gör denna sko väldigt mycket snabbare. Modellen är något styvare i framfoten men fortfarande lika ”Nike Air Zoom mjuk” i hälen. Mjukheten i hälen ger landningen extra komfort och den styvare framfoten gör dig mer lyhörd i frånskjutningen från marken. fötterna gör dig mer lyhörd under din bosättning. Med dessa skor kommer du kunna både gå och springa mycket längre än vad du tror och fötterna kommer hålla.
Passformen i Pegasus 35 har genomgått en liten förändring.. Skon är hårdare, speciellt runt foten. Tackvare den sömlösa ovandelen har framfoten tillräckligt med utrymme och snörningen säkerställer att skon sitter stabilt på foten. Skorna skär lite snett vilket ger ett mycket mindre tryck på hälsenan. Kanten runt hälen är därför också lägre än i Nike Air Zoom Pegasus 34.
Allt som allt en härlig sko för den neutrala löpare. Skon ger bra med stöd men är inte tillräcklig för en löpare med överpronation. Skon är lätt och känns lätt på foten. Och, som vi är vana vid från Nike, är skon gjord i alla slags olika färger och mönster.

Andra funktioner hos Nike Air Zoom Pegasus 35
Drop: 10mm
Höjd: 29 mm
Fothöjd: 19mm
Vikt: Herr - 286g Dam - 255g

Är du mer nyfiken på Nike Air Zoom Pegasus 35? Kolla in hela kollektionen här

Nike har även ett brett sortiment löparkläder i skön och hållbar kvalitet. Precis som med skorna är Nike kända för sina fräscha färger och mönster. Matcha dina skor med Nike löparkläder.