• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nya lanseringar Juli-23

25 July 2023
Nya lanseringar Juli-23

Håll dig i form i sommar och bibehåll konditionen inför tävlingssäsongen efter semestern. Under juli månad lanserade ASICS, PUMA, New Balance och Nike nya modeller eller toppmodeller i en ny färg. Vi lyfter här fram de fyra mest omtalade modellerna.

asics gel kayano 30

ASICS GEL-Kayano 30


ASICS firar 30-årsjubileet av GEL-Kayano med en helt ny utgåva av denna mycket älskade löparsko. Denna pålitliga antipronationssko lovar löpare från hela världen förstklassig komfort och stabilitet, allt förpackat i en sko tack vare tre decenniers erfarenhet. Oavsett om du springer 5 km eller ett helt maraton finns GEL-Kayano 30 där för dig.

Lämplig för: Road| Löpsteg: Antipronation
Vikt: Herrar 303 gram / Damer 263 gram | Häldropp: 10 mm


Saucony Triumph 21

Saucony Triumph 21


Förbered dig på kraften i Triumph med varje steg du tar! Den senaste Saucony Triumph-löparskon är helt framtagen för att ge dig en bekväm löpupplevelse. Med sin perfekta balans mellan dämpning och responsivitet ger den dig den ultimata boost som gör att du kan tänja på gränserna. Triumph 21 är den perfekta följeslagaren för dina vardagspass och ger dig extremt bekväm dämpning tack vare det mjuka PWRRUN+-skummet och 360-graders stöd från start till mål. På så sätt blir varje steg en seger!

Lämplig för: Road | Löpsteg: Neutral
Vikt: Herrar 278 gram / Damer 249 gram | Häldropp: 10 mm


New Balance Propel v4

New Balance FuellCell Propel V4


Både nybörjare och erfarna löpare kommer att uppskatta den underbara komforten hos den senaste New Balance FuellCell Propel V4. Denna löparsko är utformad för maximal komfort och det allra bästa greppet som håller dig i rörelse utan ansträngning i topphastigheter. Utrustad med en tjock FuellCell-mellansula i kombination med en TPU-platta dämpar skon alla stötar från den hårda asfalten och du får en extra skjuts i varje steg..

Lämplig för: Road | Löpsteg: Neutral
Vikt: Herrar 303 gram / Damer 229 gram | Häldropp: 10 mm


Uppdateringar av färger

Dessa modeller har funnits på marknaden under en säsong, men finns nu tillgängliga i en ny färg. I vilken färg kommer vi att se dig i starten?


Nike zoom maxfly

Nike Air Zoom Maxfly


Lämna den snabba spurten på friidrottsbanan till Nike Air Zoom Maxfly i en sprakande ny färg. Med dessa lätta spikskor springer du inte, du flyger bokstavligen fram meter för meter. Utrustad med en kolfiberplatta längs hela skons längd får du extrem framdrivningskraft under löpningen, medan det lätta skummet ger behaglig dämpning utan extra vikt. Kliv in i Nike Air Zoom Maxfly med perfekt passform och gör dig redo att nå dina topphastigheter.

Lämplig för: Friidrottsbana| Löpsteg: Neutral 
Vikt: 162 gram


Puma Deviate Nitro

PUMA Deviate Nitro Elite 2


Att slå rekord är mycket enklare med den här snabba löparskon. Tävlingsskon PUMA Nitro Elite 2 är tillbaka i en ny fräsch färg som inte bara får dina rekord att sticka ut utan även din look. Mellansulan i den här skon innehåller högkvalitativt Nitro Elite-skum, som ger utmärkt respons samtidigt som mellansulan stabiliseras av en kolfiberplatta, vilket ger dig maximal energiåtergivning på samma gång. Denna unika kombination av material ger kraftfull framdrivning, vilket är avgörande för snabba tider!

Lämplig för: Landsvägslöpning | Löpsteg: Neutral 
Häldropp: 8 mm


Hittar du inte det du söker? Kolla in vår kategori med löparskor här, det finns säkert något där.