• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nya lanseringar mars-23

25 March 2023
Nya lanseringar mars-23

löparvärlden springer löpare (kilo) meter varje dag för att utveckla nya löparskor som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din löparrunda. Även den här månaden har många nya skor släppts som svarar på många löparbehov. Ibland i form av en ny version av ett befintligt flaggskepp andra gånger en helt ny modell som gör att många önskemål går i uppfyllelse. I RunningDirects Nya lanseringar hittar du en översikt över de löparskor som lanserats den senaste månaden.

 

adidas ultraboost

Adidas Ultraboost Light

adidas Ultraboost-familjen har fått en ny medlem: Ultraboost Light! Den här skon kompromissar inte och får dig att känna hur energisk och lätt en löprunda ska kännas. Från steg 1 känner du lättnaden i benen och får en energiåterkoppling varje gång BOOST-sulan träffar asfalten. Den här skon är definitivt inte en blockering av ditt ben. Genom att använda 30 % lättare BOOST-material är denna Ultraboost Light den lättaste i sitt slag. Det känner du redan från första steget.

Lämplig för: Väg | Löpsteg: Neutralt
Vikt: Herr 293 gram / Dam 262 gram | Häldropp: 10 mm

 

asics gel trabuco

ASICS GEL-TRABUCO 11

Ge dig ut på äventyr och utforska naturen med Asics GEL-TRABUCO™ 11. Den här mångsidiga trailskon är utformad för att hjälpa dig att ta dig fram på tuffa stigar med självförtroende. Oavsett vilken stig du befinner dig på kommer den här pålitliga skon att ge dig ett fast grepp och hållning. Den uppdaterade designen ger mer dragkraft på stigar och en stabil bas som aldrig släpper dig i varierad terräng. Tack vare kolfiberplattan har vassa stenar ingen chans och med 2 mm extra skum kommer du att njuta av oändlig komfort under hela resan.

Lämplig för: Offroad | Löpsteg: Neutralt
Häldropp: 8 mm | Vikt:  Herr 300 gram / Dam 265 gram

 

Hoka Rocket X 2

HOKA Rocket X 2

Gör dig redo att starta med HOKA Rocket X 2. Överlägsen framdrivning garanterar att den här tävlingsskon kommer att få dig att lämna slagfältet bakom dig och pulverisera långdistansrekord. Det här är precis vad du behöver för att slå till på tävlingsdagen. Lättare än sin föregångare, mer stapelhöjd och utrustad med banbrytande innovationer. Den här skon kommer utan tvekan att föra och hålla dig på topp.

Lämplig för: Tävlingar | Löpsteg: Neutralt
Vikt: 236 gram | Häldropp: 5 mm

 

New Balance 880v13

New Balance 880v13

Letar du efter en bra allroundsko som gör vad den ska göra och lite till? Då presenterar vi dig här den senaste New Balance Fresh Foam 880v13. Den 13:e versionen är av 880v-serien har uppdaterats från topp till tå och ser till att din dagliga löprunda går som ett urverk. Från tempo till uthållighetspass är 880v13 den perfekta partnern. Oavsett hur hårt eller mjukt du träffar asfalten absorberar skon slaget åt dig med Fresh Foam X-dämpningen och ger dig sedan ytterligare en knuff för att fortsätta i all oändlighet.

Lämplig för: Vägar | Löpsteg: Neutral
Vikt: Herr 300 gram / Dam 238 gram | Häldropp: 10 mm

 

New Balance

 

Nike wildehorse

Nike wildhorse 8

Spring rakt mot ditt mål med Nike Wildhorse 8. Den här trailskon är byggd för de mest utmanande stigarna och tar dig till toppen i en rak linje. Oavsett om du står inför skarpa svängar, en knepig nedstigning eller några steniga åsar, försäkrar Nike Wildhorse 8 dig om en rejäl dos av dämpning, lyhördhet, det allra bästa greppet och ett pålitligt omslag som håller dig upprätt var du än befinner dig. Oavsett hur lång, tuff eller livlig din trailrunning är med Wildhorse 8 är ingenting längre utom räckhåll.

Lämplig för: Trails | Löpsteg: Neutral
Häldropp: 8 mm

 

Nike wildehorse

On Cloudsurfer

Vill du ha mer fart och mer komfort under dina löprundor? Då är du på samma våglängd med On Cloudsurfer. Cloudsurfer öppnar dörren till en helt ny dimension av mjuk dämpning och låter dig surfa utan ansträngning genom gatorna tack vare den uppdaterade CloudTec Phase™-mellansulan. Gör dig redo för en otroligt smidig löpartur och PR:s som bara är nära att strömma in av sig själva. Planerar du ett 5 km, 10 km eller halvmaraton den här veckan? Med den här skon kommer du att uppleva en löparkänsla som du aldrig tidigare har känt.

Lämplig för: Vägar | Löpsteg: Neutral
Vikt: Herr 245g / Dam 205g | Häldropp: 10 mm

 

Nike wildehorse

Saucony Kinvara 14

Är det dags att ta ett kliv uppåt? Då blir Saucony Kinvara 14 din nya träningspartner på vägen. Den senaste Kinvara erbjuder dig den ultimata blandningen av snabbhet, renhet och enkelhet och är lättare än någonsin. Utrustad med ett rejält lager av PWRRUN-skumdämpning är du rustad att springa minst 10 kilometer mer än du planerat i förväg, och tack vare PWRRUN+-sulan flyger du meter före. Du tänker också på miljön med den här skon. Skon har en vegansk stil och innehåller återvunna material.

Lämplig för: Vägar | Löpsteg: Neutral
Häldropp: 4 mm | Vikt: Herr 200 gram / Dam 175 gram

Saucony Ride 16

Saucony Ride 16

Njut av resan med Saucony Ride 16. Den 16:e upplagan av detta redan beprövade koncept lovar att du aldrig vill och aldrig behöver stanna. Från det ögonblick du tar på dig skon och knyter skosnörena känner du att allt är rätt. Perfekt dämpning från PWRRUN-mellansulan och en passform som formar sig efter dina fötter. Med den här skon är en dag utan promenader en dag som inte levts, eftersom den ger en oöverträffad smidig gång som gör att du vill ha mer.

Lämplig för: På vägen | Löpsteg: Neutral
Häldropp: 8 mm | Vikt: Herr 249 gram / Dam 221 gram