• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nyinkommet ASICS GEL-Kayano 30

28 June 2023
Nyinkommet ASICS GEL-Kayano 30

Den legendariska ASICS Gel-Kayano firar sitt 30-årsjubileum med en helt ny utgåva. I mer än tre decennier har Gel-Kayano försett miljontals löpare med enastående stabilitet och härlig komfort, och med det senaste tillskottet har ASICS tagit standarden för antipronationsskor till nästa nivå. Oavsett om du springer ett lugnt uthållighetspass eller ett snabbt tempolopp kommer den här skon att ge dig stöd i varje steg av din löprunda. Men vad är det som gör den här skon så speciell? Läs mer för att ta reda på det. 

Räkna med rätt stöd  

GEL-Kayano 30 är speciellt utformad för löpare som behöver stabilitet. Med det senaste 4D GUIDANCE SYSTEM neutraliseras din fot efter varje steg, så att du kan njuta av bra stöd, effektiva steg och fantastisk komfort från början till slut. I stället för att begränsa din fot rör sig 4D-systemet sömlöst med dig och ger stabilitet endast när det behövs. 

Mil efter mil av härlig löpglädje   

För både nybörjare och erfarna löpare erbjuder GEL-Kayano 30 den perfekta balansen mellan stabilitet och komfort. Varje steg ger dig en mjukhet som är 65 % högre än hos föregångaren tack vare den behagliga dämpningen FF BLAST™ PLUS ECO och den uppdaterade PureGEL™ i hälen. Denna välkända GEL-teknik säkerställer också optimal stötdämpning, så att du bara upplever komfort under dina träningspass och tävlingar. Precis vad du behöver för att ta dig igenom kilometerna utan ansträngning. 

Hållbarhet i en ny uppsättning 

Den här mångsidiga skon är det perfekta valet för löpare som söker stabilitet, komfort och som vill bidra till en bättre framtid. ASICS går i takt med tiden och har utvecklat en hållbar sko med den här modellen för att minska dess påverkan på miljön. Gel-Kayano 30 har slitstarkt FF BLAST™ PLUS ECO-skum, och med 24 % biobaserat material bidrar du också till att minska ditt koldioxidavtryck, samtidigt som du fortsätter att njuta av molnliknande komfort i varje steg! 

ASICS GEL-Kayano 30 i detalj 

Löpsteg: Överpronation / Stöd   
Lämplig för: Väg  
Vikt: Dam ca 263g / Herr ca 303g  
Yttermaterial: Engineered Air vävd ovandel   
Material mellansula: FF BLAST™ PLUS ECO skum  
Häldropp: 10mm