• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Release Alert: Nyinkommet i december

27 December 2023
Release Alert: Nyinkommet i december

Release alert

Avsluta året med löpning på högsta nivå när ASICS, adidas och Mizuno ger dig det bästa av det bästa! Upplev ASICS Novablast för en blixtsnabb löpning, njut av himmelsk komfort med adidas Supernova Rise och inspireras av den senaste Mizuno Wave Inspire 20 som belönar dig med legendarisk stabilitet och enkel kilometerlöpning. Utforska alla gränser och upptäck spänningen i varje steg med dessa oöverträffade kollektioner.

ASICS Novablast 4

Känn energin flöda med ASICS Novablast 4.
Denna nya lättare version av en redan beprövad tempo-sko ger dig mer kraft i varje steg. Gå för fler snabbare mil och känn dig fri att kasta upp tempot! Kombinationen av det lättare och mjukare FF BLAST PLUS ECO-skummet och den trampolinliknande yttersulan gör att du studsar fram kraftfullt över gatorna. Letar du efter en extra portion spunk? Då är det ASICS Novablast 4 du letar efter. 

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 260 g / Damer 225 g
Häldropp: 8 mm

Adidas Supernova Rise

För att uppnå dina löparmål måste du vara uthållig. Skon är utrustad med adidas senaste Dreamstrike+ Power Foam för kraftfulla steg och mjuka landningar, och har en Adiwear-yttersula för pålitligt grepp på både våta och torra underlag. Med små öppningar i designen får du en underbart lätt sko som kommer att få dig att vissla efter varvet gång på gång.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 277 g / Damer 234 g
Häldropp: 10 mm

ASICS Novablast 4

ASICS

Novablast 4

adidas supernova rise

adidas

Supernova Rise

Mizuno Wave Inspire 20

Letar du bara efter en bra antipronationssko? Då kan du räkna med den alltid pålitliga Mizuno Wave Inspire även i år. I två decennier har den här löparskon hållit många löpare på tårna och den 20:e versionen gör dem inte heller besvikna. WAVE-formen ger stabilitet och förhindrar att fotvalvet viker sig, medan den anatomiska formen på plattan gör att du kan njuta av ett mjukt löpsteg. Naturligtvis ger det välkända Enerzy-skummet i mellansulan dig återigen fantastisk dämpning och energiåtergivning, vilket gör att varje kilometer smakar som mer.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 305 g / Damer 245 g
Häldropp: 12 mm

Saucony Ride 17

Njut av komfort hela dagen med Saucony Ride 17. Denna senaste version kommer att hålla dig i rörelse utan att du ens märker det. Ride 17 har det förbättrade PWERRUN+-skummet som ger dig mer komfort, mer energi men... med lägre vikt. Skon har också en uppdaterad ovandel för extra ventilation vid fötterna, och med en 360-graders justerbar passform får du en sko som rör sig sömlöst med dig.    

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 282 g / Damer 238 g
Häldropp: 8 mm

Mizuno Wave Inspire 20

Mizuno

Wave Inspire 20

Saucony Ride 17

Saucony

Ride 17

ASICS GEL-Nimbus 26

Det behöver inte alltid vara snabbare, men det måste alltid vara bättre. ASICS Nimbus 26 är på väg och den kommer att bli din favorit när det gäller välbefinnande för dina fötter. Den senaste versionen av denna favorit är symbolen för komfort, så att du kan vara mycket avslappnad på dina uthållighetspass. Vad tillför ASICS Nimbus 26 till detta? En konstruerad stickad ovandel som känns mjuk och passar perfekt, Flyefoam Blast+ Eco och Puregel dämpningsmaterial för lätt och energisk dämpning och den nya Hybrid ASICSGRIP-yttersulan för oöverträffat grepp på våta och torra underlag. Vill du ha komfort i världsklass? Då ska du ha ASICS Nimbus 26.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 305 g / Damer 260 g
Häldropp: 8 mm

ASICS GEL-Nimbus 26