• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Release Alert: Nytt i september

26 September 2023
Release Alert: Nytt i september

Kicka igång hösten med ett par helt nya löparskor. Gör dig redo för löprundor i kallare och blötare väder, men framför allt njut av den färgsprakande omgivningen när världen sakta förvandlas till höstfärger. För den här säsongen har ASICS, Saucony, adidas och HOKA återigen uppdaterat och uppgraderat sina flaggskeppsskor med det senaste utseendet och den senaste tekniken.

ADIDAS ADIZERO ADIOS PRO 3

ADIDAS ADIZERO ADIOS PRO 3

Ett mästerverk av innovation och prestanda. Den här skon är utformad för seriösa löpare som strävar efter topprestanda och oslagbar snabbhet på vägen. Med sin eleganta och strömlinjeformade design representerar Adizero Adios Pro 3 den moderna eran av löpning. Skons ovandel är tillverkad av högkvalitativa material som är både lätta och slitstarka, vilket ger dina fötter den perfekta kombinationen av stöd och andningsförmåga. Du kommer att märka att skon känns som en andra hud, så att du kan koncentrera dig helt på dina löparmål.

Lämplig för: Road | Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 213 gram / Damer 213 gram | Häldropp: 6,5 mm 

 

ASICS GT-2000 12

ASICS GT-2000 12

Med ASICS GT-2000 12 får du den perfekta kombinationen av stil, komfort och prestanda. Den här skon är utformad för att ta din löpupplevelse till nya höjder, oavsett om du är en erfaren idrottare eller precis har börjat din löparresa. Med sin eleganta och moderna design är ASICS GT-2000 12 inte bara en sko att springa i, utan också ett uttryck för din personliga stil. De mångsidiga färgalternativen passar perfekt till alla outfits, oavsett om du springer ett snabbt varv i parken eller bara vill njuta av en aktiv livsstil.

Lämplig för: Road | Löpsteg: Antipronation 
Vikt: Herrar 270 gram / Damer 235 gram | Häldropp: 8 mm 

New Balance Fresh Foam 880v13

NEW BALANCE FRESH FOAM 880 V13

Ta steget in i framtidens löpning med New Balance Fresh Foam 880 V13 - den perfekta blandningen av innovation, komfort och prestanda. Den här skon är gjord för att ta dina dagliga löprundor till nästa nivå. Från det ögonblick du kliver i kommer du att njuta av Fresh Foam 880 V13:s eleganta och moderna design. Skon utstrålar självsäkerhet och finns i snygga färgkombinationer som speglar din personliga stil. Oavsett om du springer på stigarna eller på gatan kommer du att känna dig bra.

Lämplig för: Road| Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 300 gram / Damer 238 gram | Häldropp: 10 mm 

saucony triumph 21

SAUCONY TRIUMPH 21

Släpp loss din inre mästare med Saucony Triumph 21 - den ultimata skon för seriösa löpare som vill ha komfort och topprestanda. Oavsett om du är en erfaren löpare eller bara vill njuta av lugna löprundor i naturen kommer den här skon att förändra din löpupplevelse. Det första du kommer att lägga märke till med Triumph 21 är dess dynamiska design. Med sina snygga och slående färgkombinationer utstrålar den här skon självförtroende och stil med varje steg. Från gatan till grusvägar kommer du att känna dig som om du har vingar.

Lämplig för: Road| Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 295 gram / Damer 266 gram | Häldropp: 10 mm 

HOKA BONDI 8

HOKA BONDI 8

HOKA Bondi 8 ger dig allt du behöver under din långa, långsamma distanslöpning och mer därtill. HOKA Bondi 8 handlar om sofistikering och innovation. Den slående designen fångar din uppmärksamhet direkt, med sin moderna look och djärva färgval. Oavsett om du springer längs asfaltsvägar eller utforskar grusvägar kommer du utan tvekan att uppskatta dämpningen, den gränslösa komforten och det fantastiska utseendet.

Lämplig för: Road | Löpsteg: Neutral 
Vikt: Herrar 307 gram / Damer 252 gram | Häldropp: 4 mm