• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Review - adidas Adistar

10 January 2022
Review - adidas Adistar

Med adidas Adistar hyllar märket konsten att springa långt och långsamt. Innan skon lanserades pågick en utvecklingsperiod om 21 månader. Under denna fas testades mer än 100 designer över en total sträcka på 4 500 kilometer.Dags att titta lite närmre på denna nya modell av adidas! Lisette testade löparskorna åt oss.

Min erfarenhet av uthållighetslöpningar

De senaste åren har jag fått mycket erfarenhet av uthållighetslöpning. Vad jag har lärt mig och upplevt är att en bra sko som ger tillräckligt stöd är viktig. Enligt min mening är Adistar en stabil och neutral löparsko.

Utseende

Wow, vilken cool färg! Adistar för damer är rosa och har silverfärgade reflektorer. Personligen älskar jag ljusa färger och jag känner mig genast sugen på att springa på våren. Skon är smalare vid vristen så att den inte ser så klumpig ut.

Passform

Skons ovandel är mjuk och andningsbar och har en förstärkt baksida för att hjälpa hälen. Sulan är ganska tjock, vilket ger tillräcklig dämpning. Under löpningen märker du verkligen att du har tillräckligt med stöd. Vad jag också gillar är att skon är lätt.

Slutsats

Jag är mycket nöjd med Adistar som ett tillägg till min skokollektion. Jag kommer att använda Adistar för mina uthållighetslöpningar för att träna till nästa maraton (om det blir ett).