• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Review Odlo Blackcomb longsleeve

10 January 2022
Review Odlo Blackcomb longsleeve

Odlo Blackcomb longsleeve har blivit en klassiker och släpps varje år med ett nytt tryck. I kollektionen från 2021 kan du känna igen Blackcomb longsleeve på sicksackmönstret och modellen släpps i mörkgrått och blått. Jag har alltid varit nyfiken på hur den här långärmade tröjan känns på när du springer? I den här artikeln kan du läsa vår erfarenhet av Odlo Blackcomb longsleeve.

Tillbaka till början

För att ta reda på hur man tillverkar högkvalitativa thermokläder är det förstås viktigt att veta vad användaren behöver. Odlo grundades för över 70 år sedan i Norge utifrån ett behov av att tillverka högkvalitativa kläder som klarar tuffa väderförhållanden. Denna kunskap återspeglas också i kollektionen av löparkläder. Kollektionen är därför inte bara snygg, utan också fullmatad med banbrytande teknologier.

Odlo Blackcomb longsleeve har en bra passform och sitter väldigt bekvämt.

Du kanske redan har märkt, på produktbilderna online, att Odlo Blackcomb longsleeve har en tajt passform. Trots detta kommer du inte att uppleva att den stramar när du springer. Detta beror på att tröjan är tillverkad av ett extremt elastiskt material och därför har en mycket bekväm passform. På grund av den tajta passformen kommer du också att märka ingen blåst , oavsett styrka, kommer in vaken via halsöppningen eller ärmarna, vilket gör att kroppsvärmen bevaras.

Vilken storlek behöver du?

När du handlar på nätet är det förstås alltid svårt att veta vilken storlek du behöver. Odlo Blackcomb longsleeve är normal i sin storlek. Välj därför inte en större eller mindre storlek än dina vanliga löparkläder. Det är mycket vanligt att du tycker att ärmen är för tajt, men det är syftet med en värmetröja.

Längre skärning på både fram- och baksidan

När du tar på dig Odlo Blackcomb longsleeve kommer du att märka att både fram- och baksidan är längre. Vi gillar verkligen detta, eftersom det gör att du är lite mer skyddad under din löptur.

Behåll kroppsvärmen när du springer

Om du är en riktig fryslort när temperaturen börjar sjunka på vintern bör du ha en lämplig löparutrustning för detta väder. Odlo Blackcomb longsleeve är då det perfekta valet! Odlos norska rötter gör det möjligt för löparkläderna att behålla kroppsvärmen perfekt.