• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: adidas Supernova Prima

29 May 2024
Testade: adidas Supernova Prima

adidas Supernova-serien utökas med en ny stjärna: adidas Supernova Prima. Denna bekväma löparsko är designad för dagliga träningspass och är Max Cushioning/uptempo-varianten av Supernova Rise. Med tillägg av mer av adidas hyllningsvärda DreamStrike +-superskum i framfoten och hälen, kommer denna toppsko att se till att din distans ökar i antal kilometer dagligen.

I den här recensionen delar vi alla detaljer om adidas Supernova Prima och för vem och vilket träningspass den här löparskon passar bäst.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: neutral löparsko
Häldropp: 8 mm
Vikt: Herr 290 g / Dam 242 g
Material ovandel: Engineered sandwich mesh
Material mellansula: Dreamstrike+ Foam
Material yttersula: GCPU yttersula i gummi

Tekniker och specifikationer

Uppdateringar på adidas Supernova Prima jämfört med adidas Supernova Rise

  • Mer dämpning: Njut av mer adidas "dreamfoam". Skon skyddar dina ben med extra DreamStrike+ Super Foam mot stötar från hård asfalt när du kämpar dig igenom dina dagliga träningspass.
  • Extra stapelhöjd, lägre dropp: Supernova Rise stapelhöjd,  häl: 36 mm / framfot: 26 mm, Supernova Prima stapelhöjd, häl: 37.5 mm / framfot: 29.5 mm där framför allt framfoten kramas åt extra mycket vid varje steg. Det minskade droppet hjälper dig till en mer naturlig löpupplevelse från början till slut.
  • Modifierad design på yttersulan: Nytt för Supernova Prima är GCPU-gummiyttersulan i full längd. Med en lägre profil hjälper denna sula till med en smidig rullning från mellanfot till framfot. Utskärningar minskar skons vikt utan att kompromissa med stabilitet eller prestanda. Yttersulans ände vid hälen går något högre upp, för en extra strömlinjeformad design, så du utan ansträngning enkelt kan rulla vid varje steg.
  • Större ventilationsöppningar: Njut av adidas underbart bekväma sandwich mesh, tillverkad av lättviktsmaterial för komfort, bättre andningsförmåga och perfekt stöd vid foten. Med större perforeringar, utspridda över hela ovandelen, än på Rise får du extra ventilation när du ökar tempot.

Slutsats

Den ena löparen är inte som den andra. Där nybörjaren avslutar efter 5 km fortsätter en annan att springa ett tag till. adidas tillgodoser uppdelningen mellan nybörjare och avancerade löpare, som inte bara springer lopp på olika nivåer utan även har olika dagliga träningspass.

Denna superstar är utrustad med extra adidas Dreamstrike+-skum i framfoten och hälen och hjälper dig att uppnå en löpsträcka på totalt 100 km i slutet av veckan och nästa vecka igen.  Kombinationen av den böjda "fenan" vid hälen och den kompletta GCPU-yttersulan rullar dig enkelt från en kilometer till nästa, medan ovandelen med extra stora perforeringar svalkar dina fötter när tempot ökar.

Med alla dessa fördelar kan vi inte låta bli att dra slutsatsen att adidas Supernova Prima är den perfekta löparskon för dem som redan i början av veckan har avverkat 15 km på en timme. Med tillägget av adidas superfoam kommer den här giganten att hålla jämna steg med dig från start till mål både idag och imorgon igen.