• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Testade: ASICS GEL-Kayano 31

29 May 2024
Testade: ASICS GEL-Kayano 31

ASICS GEL-Kayano är en riktig klassiker bland löparskor och älskad av löpare över hela världen. Med den revolutionerande introduktionen av 4D Guidance och PureGEL-teknik i GEL-KAYANO 30 satte den här skon ny standard för stabilitet och komfort. Den förändrade helt enkelt vårt sätt att se på stabilitetsskor.

Nu, med den 31:a upplagan av GEL-Kayano, ser vi subtila justeringar av föregångaren som leder till betydande förbättringar av kvalitet, effektivitet och prestanda. Den här skon fortsätter att erbjuda avancerad stabilitet och dämpning tack vare 4D Guidance och PureGEL-teknikerna, men med en ännu mer förfinad ovandel och en ännu smidigare, mer dynamisk löpupplevelse.

I den här recensionen diskuterar vi den senaste utvecklingen av ASICS GEL-Kayano 31, delar med oss av våra personliga erfarenheter och tittar på vilka löpare och typer av träning som passar bäst för den här löparskon.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Stabil löparsko för väg
Häldropp: 10 mm
Vikt: Herr 305g / Dam 266g
Material ovandel: Engineered stretch
Material mellansula: FF BLAST™ PLUS ECO Foam
Material yttersula: Hybrid ASICSGRIP™

Uppdateringar i ASICS GEL-Kayano 31 jämfört med Kayano 30

  • Förbättrad slitstark yttersula: Rätt blandning av ASICSGRIP™ och AHARPLUS™ i specifika områden av yttersulan ger förbättrat grepp och komfort samtidigt som hållbarheten bibehålls.
  • Andningsbar, stödjande och hållbar ovandel: Ett lätt, andningsbart mesh-material minskar behovet av ytterligare overlays och gör skon bekväm samtidigt som den ger stöd.
  • Komfort till max: Med sin stickade krage kombinerar ASICS GEL-Kayano 31 ett modernt utseende med en lyxig känsla varje gång du tar på dig skon.
  • Hänsyn till allt: Designad för ultimat bekvämlighet, komplett med en avancerad hälflik för enkel på- och avtagning.

Slutsats

Den här älskade löparskon har genomgått otaliga uppdateringar och uppgraderingar under årtiondenas lopp. Och den 31:a versionen har också genomgått subtila förändringar jämfört med sin föregångare. Antipronationsskon kan räkna med bekvämligheterna från den tidigare designen, t.ex. användningen av PureGEL™ i bakfoten och FF BLAST™ PLUS ECO-skum i mellansulan för förbättrad stötdämpning och 4D GUIDANCE SYSTEM™ som garanterar maximal stabilitet och ett stödjande steg under träningspass och lopp.

Det som är annorlunda är kombinationen av ASICSGRIP™ och AHARPLUS™ i specifika områden i yttersulan, så att du kan lita på förbättrat grepp. Med uppgraderingar av ovandelen i mesh och den mjuka kragkonstruktionen samt dragfliken på hälen får du maximal komfort, så att du kan avsluta både en 5 kilometersrunda och ett maraton obehindrat och enkelt.

Tack vare fortsatt innovation inom stabilitet och betydande förbättringar av komforten är Kayano 31 den bästa Kayano hittills.