• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Mizuno Tropical Summer

21 April 2020
Mizuno Tropical Summer

Möt Mizuno Tropical Summer Package. En kollektion med limited edition upplagor från märkets fem mest populära löparskor som har fått en speciell look. Du kan läsa allt om den här sommarkollektionen i den här bloggen.

Mizuno Tropical Summer för neutrala löpare

För löpare med en neutral finish har Mizuno släppt tre löparskor i Tropical Summer utseende. Vilken är den bästa löparskon för dig beror till stor del på din löparstil: Mizuno Wave Sky 3: Den perfekta löparskon för långa avstånd. Modellen erbjuder mycket dämpning och ger den ultimata flytande känslan.

Mizuno Wave Skyrise: Liksom Mizuno Wave Sky 3, ger Mizuno Wave Skyrise en flytande känsla och massor av dämpning. Du kan också dra nytta av en stabil känsla under din löpning.

Mizuno Wave Rider 23: Den här modellen har blivit en av de mest populära löparskorna. Mizuno Wave Rider 23 känns som en fjäder under dina fötter och ger en reaktiv känsla under korta och långa avstånd.

 

Mizuno Tropical Summer löparskor för löpare som överpronerar

Förutom tre neutrala löparskor har Mizuno också valt att släppa två överpronationsskor i Tropical Summer utseende. Mizuno

Wave Horizon 4: Mizuno Wave Horizon 4 ger mycket dämpning när du springer och ger dig en flytande känsla.

Mizuno Wave Inspire 16: Den här modellen är din perfekta träningspartner om du överpronerar, springer långa sträckor och letar efter en löparsko med en reaktiv känsla, stor stabilitet och maximal dämpning.