• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Elektronik för löpning

Det finns många sätt att använda elektronik när du springer. Du kan till exempel använda en löparklocka för att följa dina framsteg, mäta din prestation, spela upp musik via trådlösa hörlurar, mäta din puls, göra kontaktlös betalning, se din rutt och mycket mer. RunningDirect erbjuder ett brett utbud av löparklockor från ledande märken som Garmin och Polar. Löparklockorna finns i olika storlekar och färger och är fulla av användbara funktioner.

Hörlurar och Earpods

Förutom löparklockor erbjuder RunningDirect även ett brett utbud av hörlurar och earpods. Under löprundan kan du lyssna på din favoritmusik för att motivera dig och ta din prestation till nya höjder. Sortimentet består av hörlurar som ger ett fantastiskt ljud, som alltid sitter på plats när du springer, som är vatten- och stöttåliga och som gör att du kan springa säkert genom att fortfarande höra ljudet från omgivningen. Köp nya hörlurar och earpods från märken som Shokz och MIIEGO på RunningDirect.

RunPod

Med en RunPod kan du mäta din löpdynamik utan att behöva använda ett bröstband. När du har anslutit din smartwatch till RunPod fäster du den på baksidan av dina löparbyxor. Den kan mäta din markkontakttid, vertikala förhållande, distans, vertikala oscillation, steglängd, passfrekvens, hur din fot landar, takt, balans i markkontakttid, stegfrekvens och mycket mer. Lär dig av din löpstil, förbättra varje steg och spring bättre, snabbare och lättare.