• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Pulsklockor

40

Pulsklocka till din löpträning

Letar du efter en pulsklocka som passar utmärkt för löpträning? Då har du hamnat helt rätt. Här på RunningDirect.se har vi ett stort utbud av de bästa pulsklockorna från Garmin och Polar, till både dam och herr. Då pulsklockorna är både funktionella, bekväma och stilfulla, passar dem lika bra att ha på sig under träningen som till vardags. Välj mellan olika färger och funktioner som passar just dig och din träning. Behöver du en extra laddningskabel till din löparklocka eller om din nuvarande kabel är trasig, har vi Polar Vantage V2-laddningskabel i lager. 

Polar pulsklocka för långa äventyr

Pulsklockorna från Polar har en enastående batteritid för längre äventyr. De har en lätt vikt och unika funktioner såsom inbyggd GPS, kompass, registrering av träningsstatistik, sömn och återhämtning. Med Polar pulsklocka kan du lyssna på din favoritmusik, se väderprognoser och ställa in pushnotiser för att inte missa någonting. På Runninshop.se kan du även köpa till Polar armband i olika färger.

Spring, cykla eller simma med Garmin pulsklocka

Med Garmin pulsklocka får du personliga förslag på dina dagliga träningspass baserat på hur du tränat den senaste tiden. Mät VO2 max och träningsbelastning direkt på handleden. Träningsklockan ger dig dessutom möjligheten att synkronisera din favoritmusik samt att göra kontaktlösa betalningar med Garmin Pay™ när du handlar. Pulsklockan har en GPS-funktion och är utformad för löpare och triatleter som springer, cyklar, simmar och vill ha förinstallerade aktivitetsprofiler lätt tillgängliga.