• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

ASICS Löparskor

asics brandpage

Välj mellan olika ASICS löparskor för herr och dam

Vi har flera olika löparskor från ASICS både för herrar och damer. Alla skor är utrustade med den senaste tekniken och har en perfekt optimerad passform. Genom att man vid tillverkningen uppmärksammat eventuell pronation i skorna ser ASICS till att de har löparskor där skador förebyggs och att löparkomforten ökar. Detta gör ASICS till en föregångare på området för löparskor. 

Behöver jag neutrala löparskor eller antipronationsskor? 

Om du är ny i löparvärlden är det naturligtvis  logiskt att du frågar dig själv vilken typ av löparsko du behöver; neutral eller för pronation. 

ASICS neutrala löparskor: Du har ett löpsteg där du landar på mitten/ utsidan av hälen och rullar fram på foten samtidigt som foten vinklas lätt inåt samt att du trycker ifrån med mitten av framfoten. Då behöver du ett par neutrala löparskor. 

Antipronationlöparskor från ASICS: När du överpronerar  belastar du fotens insida genom att du lutar foten inåt och landar på insidan av hälen. Dina fötter utsätts för en ökad belastning och extra stöd är naturligtvis önskvärt.  

Vilka löparskor ska du välja?

Behöver du ett pålitligt och stabilt stöd som ASICS GT 2000 erbjuder, letar du efter en snabb tävlingssko som ASICS GEL-Kayano eller har du ett neutralt löpsteg som ASICS GEL-Nimbus passar till? De finns i olika färger, mönster och stilar för både herrar och damer. 

Kombinera ASICS löparskor med matchande strumpor och löparkläder

Springer du regelbundet 5 km, 8 km, 10 km eller längre? I så fall behöver du pålitliga och bra löparskor, men vill du göra det ännu bekvämare under din löprunda? Då är löpkläder och löparstrumpor en självklarhet. Sömlösa löparstrumpor förhindrar skav och irritation och löparkläderna låter huden andas och reglerar effektivt fukttransporten. Ta en titt på ASICS löparkläder och matcha din outfit.