• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Mizuno Löparskor och Löparkläder

Mizuno är ett internationellt sportmärke som grundades 1906 i Osaka, Japan. Det har vuxit till en global aktör inom funktionell sport. Sedan starten har Mizuno varit engagerad i att tillhandahålla sportutrustning av högsta kvalitet. Mer än 110 år senare ser Mizuno med sin stora erfarenhet av produktutveckling till att man strävar efter att få fram den bästa prestandan hos idrottare på alla nivåer. Fler och fler idrottare upptäcker Mizunos kvalitet eftersom märket aldrig kompromissar med funktionaliteten. Enligt Mizunos filosofi leder detta alltid till den mest estetiskt tilltalande produkten också.

Mizuno för varje löpning

Mizuno har rätt sko för varje typ av löpare. Varje löpning är annorlunda: från ditt första försök till en 5 km till att sätta ett nytt personligt rekord. Världen är din löparbana: spring genom skog, stigar, över stränder eller genom livliga stadsgator. Det vidgar dina horisonter var du än är och vart du än springer. En löprunda handlar inte om ålder, talang eller teknik. Att springa, det är vad det handlar om. För dig själv och tillsammans med alla löpare i världen. Mizuno finns där för alla. För varje löpning.

Testade: Mizuno Neo Vista

Gör dig redo för smidig och enkel prestation med Mizuno Neo Vista löparsko. Inte en tävlingssko, men inte heller en traditionell löparsko. Den här nya modellen från Mizuno hamnar mitt emellan och är speciellt framtagen för löpning i en behaglig hastighet. Njut av en sko som kombinerar stabilitet med mjukhet för att alltid möta dina mångsidiga löparrundor med den komfort du vill ha. För varje steg kan du räkna med en otroligt mjuk och responsiv känsla utan att kompromissa med stabiliteten. Med en ovandel som passar perfekt runt formen på dina fötter får du en lyxig känsla under hela löprundan. Ge dig ut på vägarna med självförtroende tack vare användningen av miljövänliga material och njut av den här innovativa skon varje gång du springer.

I den här recensionen delar vi med oss av höjdpunkterna i Mizuno Neo Vista, vår erfarenhet och, naturligtvis, vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för.

Handla looken

Komplettera din outfit med löparkläder från Mizuno. Oavsett om du letar efter en vind- och vattentät jacka som andas eller bekväma tights: tack vare ett brett Mizuno-sortiment där högsta kvalitet är av största betydelse kan du handla din kompletta look via Runningdirect nu.

Populära skor

/
Visa mer