• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

REA hos RunningDirect

I RunningDirects rea hittar du attraktiva löparprodukter för alla slags löpare.Vi har rabatter på upp till 70 %. Letar du efter ett par extra löparskor, löparkläder eller löpartillbehör till mycket förmånliga priser? Då har du kommit rätt! Hos oss finns ett stort utbud för dam, herr och barn.

Skynda att fynda på RunningDirects REA

För de flesta produkter i denna kategori har vi några få storlekar kvar. Tveka därför inte, slut=slut. Välj till exempel ett par av löparskorna från ASICS, Nike eller Saucony och gör din beställning idag. Om du ska ut och springa, jogga eller ta en power-walk för första gången och vill hitta en billigare sko att börja med eller om du letar efter ett andra par löparskor som du kan byta ut under träningen, då är vår REA-kategori perfekt! Hittar du inte rätt storlek eller föredrar du en annan färg? Ta då en titt på vår nya kollektion av löparskor.

Skaffa en extra uppsättning löparkläder

Om du tränar flera gånger i veckan är det bra att ha flera uppsättningar löparkläder. På så sätt känner du dig alltid fräsch inför varje träningspass och med rätt löparkläder är du alltid bekväm. Vi har ett brett utbud av löparbyxor, löpartights, löparjackor, kortärmade- och långärmade löpartröjor och löparshorts i vår utförsäljning.

Komplettera din löparutrustning med praktiska löpartillbehör

Oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter har vi ett brett utbud av löpartillbehör för varje säsong. Från löparhandskar speciellt för pekskärm (för din smartphone) till ett vätskebälte med vattenflaskor - du hittar det mesta i vår utförsäljning. Utbudet varierar och kan snabbt förändras, så ta en titt nu på de aktuella erbjudandena.