• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Skadeförebyggande och återhämtning

68

Foam Rollers

Letar du efter bra foam rollers för återhämtning eller skadeförebyggande ändamål, då har du kommit rätt. På RunningDirect.se har vi de rätta tillbehören för att din träning och efterföljande återhämtning.

Användning

Foam roller använder du för att massera och strecha ut muskler och senor, lindra muskelspänningar samt lösa upp ärrvävnad. En Foam Roller är väldigt användbar både före och efter träning, som uppvärmning och för snabbare återhämtning. Det finns en hel del olika foam rollers och skadeförebyggande redskap och det bästa är att se vilket behov du har och sedan prova dig fram. På så sätt hittar du vad som passar din kropp bäst!

För trötta fötter

Med en foam roller kan du t.ex. massera fötterna själv genom att placera dem över foam rollern och sedan rulla den i den takt och styrka du önskar. Foam rollern kan användas på de flesta muskler i din kropp för att förbereda dem för den träning som skall påbörjas eller som återhämtning efter ditt träningspass. Foam roller är också bra som massage vid smärta.

Massage

Idag har vi allt mer stillasittande arbete och många har därför smärta i nacke, axlar och ländrygg. Ta fram din foam roller och rulla den över utsatta områden för avslappning och massage.

Läs mer om Foam rollers och dess användningsområden här.