• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

ASICS GEL Kayano 25 vs. ASICS GEL Kayano 26

11 July 2019
ASICS GEL Kayano 25 vs. ASICS GEL Kayano 26

ASICS GEL Kayano 26 är den 26: e upplagan av denna ikoniska skokollektion och är en av de mest älskade antiproneringsskor idag. Du dra nytta av maximal stabilitet från häl till tå och du går med en bra fjäderkraft. Du kan läsa om skillnaderna mellan ASICS GEL Kayano 25 och ASICS GEL Kayano 26 i det här blogginlägget.

ASICS GEL Kayano 26 löparskor med en ny GEL-sula

Kilometer efter kilometer upplever du en fin dämpning med ASICS GEL Kayano 26. Den förnyade GEL-sulan bidrar till stor del till detta. Jämfört med ASICS GEL Kayano 25 appliceras mer GEL på den yttre delen av ASICS GEL Kayano 26, så att stötarna kan absorberas ännu bättre under din löpning.

Din fot stabiliseras av den förbättrade sulan

Om du överpronerar, behöver du springa med en sko som ger dig det nödvändiga stödet. Skorna ger inte bara en säker och stabil känsla, de är också många gånger bättre för dina anklar. Tack vare GUIDANCE TRUSSTIC SYSTEMET är skon stabilare, skon hindras från att rotera och mitten av ASICS GEL Kayano 26 har förstärks. Det strategiskt placerade (AHAR®) gummit på sulan gör Kayano mer hållbart och EVA sockliner gör att du kan gå med mer motståndskraft och dämpning.

Fötterna rullar inte in på grund av det kraftiga skummet på mediala sidan

Det sista du vill ha är att din fot ska rulla in under din löpning. Det är därför ASICS GEL Kayano 26 är utrustad med kraftigt skum på mediala sidan. Skummet börjar i mitten av hälen och går till mittfoten.