• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Byten och returer

Ångerrätt

För oss är det viktigt att du ska vara nöjd med din vara. Du har alltid öppet köp i 30 dagar från det att du har mottagit din beställning från oss. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd. Returnera alltid varan med originalförpackningen och eventuella märkes-tags. Om en vara är felexpedierad eller felaktig står vi självklart för returportot.

Returer

Enligt överenskommelse kan, tryckta / broderade produkter/ personliga produkter inte returneras. Om du ångrat ditt köp och vill skicka tillbaka en eller flera produkter, så står vi för returfrakten vid ordervärde (exkl fraktkostnader) från SEK 890 (gäller det slutliga ordervärdet). Är det totala värdet på din order (exkl fraktkostnader) mindre än SEK 890 betalar du returfrakten. Vid returer (med ordervärde från SEK 890) till Passa Sports AB ber vi dig att ta kontakt med vår kundtjänst för hjälp med retursedel. Om du som kund väljer att skicka din retur/reklamation på annat sätt än med den förbetalda retursedeln, betalar du själv kostnaden för frakten till oss. Du som kund ansvarar även för att returen kommer fram till Passa Sports AB samt är i gott skick. Alla returer och reklamationer som skickas till oss SKALL skickas till Passa Sports AB:s företagsadress (vänligen se nedan).

Returer och reklamationer som skickas till ombud kommer inte att hämtas ut av Passa Sports utan istället returneras till avsändaren. Eventuell portoavgift eller andra avgifter betalas då av avsändaren.

Vänligen följ instruktionerna som skickas med i ert paket vid retur. Fyll i de fält som är obligatoriska för snabbare returhantering.

Reklamationer

Om en vara avviker från vad som står i avtalet mellan dig och Passa Sports eller på något annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som Passa Sports har givit, kan varan returneras. Endast ursprungliga fel, produktionsdefekter, omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ber vi dig omgående kontakta vår kundservice , dock senast inom 14 dagar om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser och reklamationer. Som konsument har du tre års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Vi vill göra dig uppmärksammad på att vid en godkänd reklamtion erbjuder vi dig samma produkt, en liknande produkt, byte till varfri produkt(er) eller ett tillgodokvitto. Vid ytterligare frågor vänligen kontakta vår kundservice via e-mail [email protected]

 

Returer och Reklamationer skickas till:
Passa Sports AB
Backa Bergögata 10B
422 46 Hisings-Backa

 

Byte av produkt

Hos oss har du fria byten. Så om du vill byta en produkt / produkter ber vi dig att ta kontakt med vår kundservice för att ta del av en retursedel. Vid byte så ber vi er att lägga en ny beställning via hemsidan för en snabb och smidig hantering av ert byte. Er retur kommer att hanteras och återbetalas så snart vi har mottagit den i god ordning. Vid ytterligare frågor ber vi dig att ta kontakt med vår kundservice via e-mail [email protected]

Collector Faktura

Vid retur via betalsätt faktura justerar vi beloppet för de varorna du väljer att returnera när returen är mottagen.

Ev. fraktavgift om 49 SEK kvarstår vid retur.

Återbetalning

Återbetalning sker via Walley till kundens bankkonto. Det kan ta upp till 20 bankdagar fr.o.m. att vi har mottagit alla uppgifter som krävs för att slutföra en återbetalning.