• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Gör dig redo för globala löpardagen!

30 May 2023
Gör dig redo för globala löpardagen!

Markera den 7 juni i din kalender och gör dig redo för Globala löpardagen. Detta globala firande skapades för att få alla att röra på sig eftersom löpning är bra för dig av många anledningar. Som stiftelsepartner till New York Road Runners utmanar New Balance dig att delta i det virtuella globala NYRR 5K-evenemanget. Kommer du också att springa?

Om Virtuala Globala löpardagen 5K

new balance

Letar du efter en ny utmaning för att slå ditt PR eller motivation för att göra ett nytt försök? Ta chansen och anmäl dig gratis till det virtuella globala evenemanget Globala löpardagen på Strava. Mellan den 3 juni och den 11 juni är målet att få så många människor som möjligt att röra på sig och låta alla uppleva de positiva effekterna av löpning. Om du deltar i evenemanget kommer din tid att visas på den "officiella" Strava-rankingen och du får ett virtuellt finisher-märke i din digitala troféväska.

Klicka här för att anmäla dig

Fira den globala löpardagen med New Balance Special Editions

Letar du efter en bra allroundsko som gör vad den ska och lite till? Då presenterar vi här den senaste New Balance Fresh Foam 880v13. Den 13:e versionen är uppdaterad från topp till tå och gör din dagliga löpning smidigare.

new balance

New Balance Fresh Foam 880v13

Letar du efter en bra allroundsko som gör vad den ska och lite till? Då presenterar vi här den senaste New Balance Fresh Foam 880v13. Den 13:e versionen är uppdaterad från topp till tå och kommer att få din dagliga löprunda att gå som ett urverk.

Löpsteg: Neutral | Lämplig för: Vägar
Häldropp: 10 mm | Vikt: Herrar 300 gram / Damer 238 gram

new balance 180 v12

New Balance Fresh Foam 1080 v12

New Balance 1080 v12 är utan tvekan varumärkets favorit och andas komfort. Den sömlösa ovandelen formar sig försiktigt runt din fot medan den gummiblandade sulan dämpar alla stötar för dig. Den stora N-logotypen visar inte bara att du har gjort ett bra val när det gäller märke, utan låter dig också dra nytta av extra stöd under hela turen. 

Löpsteg: Neutral | Lämplig för: Vägar
Häldropp: 8 mm | Vikt: Herrar 292 gram / Damer 234 gram

New Balance x New York Road Runners

New Balance är stiftelsepartner till New York Road Runners. Denna stiftelse vill inspirera så många människor som möjligt, från unga till gamla, att röra på sig genom lopp, gemensamma löprundor, promenader, träningspass, virtuella produkter och andra program.

Varför löpning är bra för dig

Alla som springer regelbundet vet att man alltid mår bättre efter en löprunda. Men det är inte den enda anledningen till att löpning är bra för dig. Det hjälper dig att hålla vikten, minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar och framför allt får det dig att må bättre med dig själv.

Använd Globala löpardagen som motivation för att komma ut, din ansträngning kommer att belönas med ett strålande humör och en digital trofé.