• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Mizuno Wave Sky Neo VS Mizuno Wave Sky Neo 2

21 August 2021
Mizuno Wave Sky Neo VS Mizuno Wave Sky Neo 2

Mizuno Wave Sky Neo VS Mizuno Wave Sky Neo 2

Mizuno Wave Sky neo är en neutral sko, designad för löpare som letar efter oöverträffad dämpning och ultimat komfort. Wave Sky Neo 2 har fått ett antal uppdateringar, vad skillnaderna är mellan Mizuno Wave Sky Neo och Wave Sky Neo 2 kan läsas här:

Helt nya överdelar

Överdelen är anpassad och består av ett 3D -vävt nätmaterial som kallas Wave Knit. Tillsammans med den fasta tungan skapar detta en "strumpliknande" känsla med tillräckligt med stretch och grepp för en perfekt anslutning till foten.

Ingången höjs i hälen för en bra anslutning, den yttre hälklappan ger också nödvändig stabilitet. Slingan på baksidan gör det enklare att komma in.

Två lager mizuno Enerzy Core

Nya Mizuno Wave Sky Neo 2 innehåller inte ett utan två lager av Enerzy -core material. Detta säkerställer att skon är 293% mjukare och 56% mer motståndskraftig än det traditionella euforiska materialet.

Mycket stabilitet

Skon får sin stabilitet genom cockpitkonstruktionen, som består av ett övre lager av mizuno U4icX -material och ett bottenlager från Mizuno Enerzy, detta i kombination med Foam wave -tekniken säkerställer att skon är mycket stabil och bekväm.

Unique Wear Sole

Sulan är tillverkat av blåst carbon gummi vilket ger tillräckligt grepp och slitstyrka, så att skon håller längre.