• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Nya lanseringar April-23

24 April 2023
Nya lanseringar April-23

Löpningssäsongen är i full gång och många märken har återigen släppt nya löparskor som gör att du kan njuta av en trevlig löprunda på stan eller i skogen. I RunningDirects Release Alert har vi lyft fram några populära modeller som lanserats den senaste månaden för dig.

 

adidas ultraboost

adidas Solarboost 5

Nya adidas Solarboost 5 är ute och kommer inte att göra dig besviken under någon träning eller tävling. Med perfekt stöd, mjuk dämpning och oändlig energi är denna allas vän redo för dig varje dag. Från att förbättra konditionen till att springa din tyngsta 10 km, den här hårda arbetaren hjälper dig att nå dina mål. Solarboost har en ovandel som består av minst 50 % olika återvunna material, vilket gör den till en av adidas lösningar för att få slut på plastavfall.

Lämplig för: Väg | Löpsteg: Neutralt 
Vikt: Herr 297,4 gram / Dam 297,4 gram  | Häldropp: 10 mm

 

 ASICS GEL-Cumulus 25

ASICS GEL-Cumulus 25

Inget känns och löper bättre än den helt nya ASICS GEL-Cumulus 25. Denna senaste GEL-Cumulus låter dig uppleva hur komfort ska kännas och förnekar alla anledningar till att inte springa. Känsla eller inte. Väder eller inget väder. Med ASICS GEL-Cumulus 25 kommer din dagliga löprunda att kännas som en belöning efter en hård arbetsdag. GEL-Cumulus 25 har en överdel som består av mer än 90 % återvunnet material.

Lämplig för: Väg | Löpsteg: Neutralt
Vikt: Herr 255 gram / Dam 225 gram | Häldropp: 8 mm

 

New Balance More trail v3

New Balance More trail v3

Oavsett om du letar efter mer äventyr eller lugn i naturen, står och faller allt med ett par bra trailskor. Nya New Balance More Trail v3 är den perfekta skon för att komma bort från allt och upptäcka de vackraste platserna i naturen. Tack vare mer dämpning och överlägset grepp kan du promenera ostört över ojämn terräng och även otillgängliga platser är plötsligt tillgängliga.

Lämplig för: Offroad | Löpsteg: Neutralt
Vikt:
Herr 305 gram / Dam 265 gram | Häldropp: 4 mm

 

Nike pegasus

Nike pegasus 40

Nike Pegasus 40

Den välbekanta, motståndskraftiga Nike Pegasus har varit ett föredöme på gatorna sedan 1983 och har i årtionden fört löparna till podiet eller hem efter en kort kvällsrunda. Den 40:e upplagan är ute och ger dig förstås återigen den där himmelska fjädrande känslan vid varje steg, men nu med mycket mer komfort. Pegasus 40 låter dig njuta av total komfort under dina 5 km till maratonpass. Var kommer Peg att ta dig i år?

Lämplig för: Väg | Löpsteg: Neutralt
Vikt: Herr 309 gram / Dam 242 gram | Häldropp: 10 mm 

Nike pegasus 40

On Cloudswift 3

Med de senaste innovationerna och tekniken låter den nya Cloudswift 3 dig accelerera utan ansträngning med en uppdaterad ovandel och en helt ny mellansula. Hårda slag från asfalten kommer inte att imponera på dig tack vare den senaste CloudTec®-konstruktionen, och dina fötter är säkert omslutna av en underbart mjuk ovandel. Gör dig redo för kraftfulla starter, mjuka landningar i flera kilometer genom gatorna.

Lämplig för: Väg | Löpsteg: Neutralt
Vikt: Herr 320 gram / Dam 251 gram | Häldropp: 8 mm