• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Release Alert: Nyinkommet i januari

25 January 2024
Release Alert: Nyinkommet i januari

Release alert

Inget känns bättre än att börja året med ett par helt nya löparskor. Flera toppmärken har förnyat sina populära modeller för att hjälpa dig att få ut ännu mer av dina löprundor. Njut av de mest avancerade tekniska funktionerna utan att förlora den bekväma löpkänslan. Du kan inte önska dig en bättre start på ditt löparår med dessa framhävda pärlor.

HOKA ARAHI 7

Möt HOKA Arahi 7, den ultimata antipronationsskon som ger löpare en ny nivå av stöd. Med sin helt nya ovandel, tjockare plös och dubbla spetssömmar levererar den här skon inte bara teknisk innovation utan också en elegant look. Upplev den perfekta blandningen av pålitlig stabilitet tack vare Active J-Frame och uppdaterad komfort när du utan ansträngning flyter fram längs stigarna. Den här skon är lätt att ta på men kraftfull i prestanda och är den perfekta följeslagaren för bekväm vägledning i varje steg.

Lämplig för: Road
Löpning: Överpronation
Vikt: H 282 g / D 228 g
Häldropp: 5 mm

ASICS GEL-NIMBUS 26

Ta steget in i framtiden med bekväma löparskor med ASICS GEL-Nimbus 26, utformad för att ge stabilitet och oöverträffad komfort över långa sträckor. Med en helt ny ovandel omfamnar den här skon din fot som aldrig förr. FF Blast™ Plus ECO-dämpning ger responsiv fjädring, medan PureGEL™-tekniken säkerställer underbart mjuka landningar. Med en ny Hybrid ASICSGRIP-yttersula kombineras grepp och hållbarhet på ett utmärkt sätt så att du alltid kan ta dig an dina löprundor med självförtroende.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: H 304 g / D 262 g
Häldropp: 8 mm

SAUCONY RIDE 17

Gör dig redo för en revolution inom löpning med Saucony Ride 17! Denna neutrala sko har genomgått en stor uppdatering och erbjuder nu ännu mer mångsidighet och stöd för dina löprundor. Med extra stadga runt mellanfoten och det innovativa PWRRUN+-skummet kommer du att uppleva en perfekt balans mellan komfort och responsivitet. Yttersulan i gummi sträcker sig över hela längden på den här versionen för ännu bättre grepp och hållbarhet. Med en ovandel i nyutvecklad mesh får du utmärkt ventilation utan att förlora den robusta känslan.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: H 282 g / D 238 g
Häldropp: 8 mm

NIKE PEGASUS 40

Vi firar 40-årsjubileet av Nike Pegasus. Den här modellen har varit populär för alla typer av löpare och alla typer av löprundor i åratal. Den största nyheten är den ventilerande ovandelen i fotledslager som gör att varje steg känns luftigt. Denna allroundsko ger optimalt stöd och respons tack vare React-skummet, medan de två Zoom Air-enheterna under hälen och framfoten driver dig till oöverträffade hastigheter. Redo att överträffa dig själv? Kliv in i Pegasus 40 och få ut det mesta av dina dagliga löprundor med rätt komfort från början till slut.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: H 309 g / D 242 g
Häldropp: 10 mm

HOKA CHALLENGER 7

Upplev nya nivåer av mångsidighet med HOKA Challenger 7, din ultimata löparsko för alla typer av terräng. Den här skon är lättare än sin föregångare och mer slitstark än någonsin och gör det enkelt att gå från väg till stig. Ovandelen i återvunnen mesh ger utmärkt andningsförmåga med en miljövänlig twist. Yttersulan, som är förstärkt med extra Durabrasion Rubber™ och ett förbättrat dubbmönster, ger oöverträffat grepp på alla underlag. Upptäck friheten att byta och låt den här skon bli din guide till gränslösa löparäventyr.

Lämplig för: Trail
Löpning: Neutral
Vikt: H 252 g / D 207 g
Häldropp: 5 mm