• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Release Alert: Nytt i november

23 November 2023
Release Alert: Nytt i november

Release alert

Upptäck de senaste innovationerna inom löparskor och klockor och ta din löpupplevelse till nya höjder. Oavsett om du är ute efter komfort, snabbhet, vädertålighet eller coachning har det här urvalet något för alla.

On Cloudeclipse

On Cloudeclipse är den ultimata drömmen för löpare som vill ha enastående dämpning och snabbhet. Med ett dubbelt lager CloudTec Phase®-dämpning under trampdynorna ger den här skon oöverträffad komfort i varje steg. Den inbyggda Speedboard® i mellansulan ger kontroll och snabbhet, medan ovandelen i 100% återvunnen polyestermesh och den stickade plösen ger en bekväm passform och ett stadigt stöd. Yttersulan i gummi ger ett stadigt grepp så att du kan accelerera utan ansträngning i flera kilometer utan att halka.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 307 / Damer 245 g
Häldropp: 6 mm

Nike React Infinity 4 GTX

Nike React Infinity 4 GTX är det perfekta valet för alla som vill springa alla dagar på året, även i de mest oförutsägbara väderförhållanden. Vattentät GORE-TEX håller dina fötter torra, medan det mjuka React-skummet ger en smidig och responsiv löpupplevelse. Ovandelen i Flyknit har en invändig Flyknit-rem för elastiskt och åtsittande stöd, medan det vattenavvisande fodret och yttersulan i gummi ger extra grepp och styrka. Låt inte vädret stoppa dig utan fortsätt med din träning.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 353 g / Damer 281 g
Häldropp: 9 mm

On Cloudeclipse

On

Cloudeclipse

Nike React Infinity Run 4 GTX

Nike

React Infinity Run 4 GTX

New Balance 880v13

New Balance Fresh Foam 880 v13 är inte en nykomling, men den har släppts i en fräsch färg. Den här skon är det perfekta valet för vardagliga löppass. V13 har en mjukare löpupplevelse än sin föregångare och erbjuder perfekt dämpning tack vare den ultramjuka Fresh Foam X-mellansulan. Yttersulan i NDurance-gummi är extra stark och hållbar, medan ovandelen i silkeslen syntetisk mesh med hög andningsförmåga håller dina fötter bekväma. Snörningen ger en strömlinjeformad passform så att du kan njuta av din träning varje dag.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 300 g/ Damer 238 g
Häldropp: 10 mm

Polar Vantage V3

För löpare som vill nå sina mål är Polar Vantage V3 en kraftfull följeslagare. Den här sportklockan fungerar som din personliga löp- och livsstilscoach, med omfattande verktyg för träning, återhämtning och mycket mer. AMOLED-displayen, GPS med dubbla frekvenser och kartor gör den här klockan till den mest kraftfulla någonsin. Med upp till 53 timmars batteritid vid träning med GPS är Vantage V3 redo att stötta dig i alla dina mål och prestationer.

New Balance 880v13

New Balance

880v13

Polar Vantage V3

Polar

Vantage V3

Kommer snart på RunningDirect

ASICS Novablast 4

Låt din löpkraft flöda med ASICS Novablast 4! Njut av den perfekta balansen mellan stabilitet och energi med den uppdaterade mellansulan och yttersulan. FF BLAST™ PLUS ECO-dämpningssystemet ger mjukare landningar och responsiv start, medan AHAR™-yttersulan ger energisk studs tillbaka och optimalt grepp. Den förbättrade konstruktionen med tungving och ventilerad ovandel ger en bekväm passform och håller dina fötter fräscha, medan reflekterande detaljer garanterar säkerhet under varje steg. Redo att ta itu med dina vardagliga löprundor utan ansträngning!

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 260 g / Damer 225 g
Häldropp: 8 mm

Adidas Supernova Rise

Ta steget in i framtidens komfort med adidas Supernova Rise. Tack vare Dreamstrike+ Power Foam känns varje steg som en dröm, som om du svävar på moln under dina längre löprundor. Användningen av återvunnet material i ovandelen ger inte bara ett robust skal, utan bidrar också till en mer hållbar värld. Med Adiwear-yttersulan och den lätta designen är du säker på tillförlitligt grepp och enkel rörelse. Förbered dig på en oöverträffad löparupplevelse, dag ut och dag in.

Lämplig för: Road
Löpning: Neutral
Vikt: Herrar 291 g / Damer 235 g
Häldropp: 10 mm

ASICS novablast 4

ASICS

Novablast 4

adidas SuperNova Rise

adidas

Supernova Rise