• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Vilken New Balance löparsko är rätt för dig?

20 October 2023
Vilken New Balance löparsko är rätt för dig?

New Balance Fresh Foam x-modellerna är utformade för att ge dig den bästa löprundan någonsin. 1080, 880, 860 och Vongo har den revolutionerande Fresh Foam som absorberar och dämpar de hårda stötar som du utsätts för på vägar, friidrottsbanor och idrottsplatser. Gjord för världens bästa idrottare, men definitivt också för dig. Ta reda på vilken Fresh Foam X-modell som passar dina behov, mål och löpstil här.

Vad är Fresh Foam?

Fresh Foam x är det dämpande mellanlagret i New Balance Fresh Foam-modellerna. Den unika dämpningen i mellansulan har utvecklats med hjälp av 3D motion capture-tryckmätningar samt träningsdata från toppidrottare och löpare över hela världen. Det gör att du som löpare kan njuta av ultimat mjukhet i varje steg och varje kilometer under dina tävlingar och dagliga löprundor.

Neutrala löparskor med Fresh Foam

New Balance Fresh Foam X 1080 - Dynamisk och mjuk 

Oavsett vem du är och varför du gillar att springa, så utesluter inte toppmodellen New Balance 1080 någon när det gäller den ultimata löparupplevelsen. 1080 är gjord för alla distanser, från återhämtningsrundor till tempolopp och lugna löprundor för att avsluta dagen. Skon ger dig en mjuk och dynamisk plattform under alla dina löppass. Och med en ovandel i syntetisk mesh får du extra stöd och en mycket bekväm passform. Precis vad du letar efter under alla dina kilometerl!

New Balance Fresh Foam X 880 - Allroundkomfort och stabilitet

New Balance 880 är en riktig allroundsko. Från tempolöpning till långdistanslöpning - 880 är då den perfekta partnern. Oavsett hur hårt eller mjukt du sätter ner foten i asfalten absorberar skon stötarna åt dig med Fresh Foam X-dämpningen och pushar dig framåt så du kan fortsätta springa i all oändlighet. Den sömlösa ovandelen i syntetisk mesh ger en strömlinjeformad passform som du kan justera med snörningen. Allt är designat för att du ska kunna njuta av dina träningspass varje dag.

Antipronationsskor med Fresh Foam

New Balance Vongo - Extra dynamisk med extra stöd

New Balance Vongo är en antipronationssko från New Balance. Denna överraskande lätta sko ger dig den perfekta kombinationen av komfort och extra stabilitet och den ser till att du får ett bra och rullande löpsteg under dina dagliga löprundor. Fresh Foam-materialet i hela mellansulan ger ultimat dämpning vid varje steg och absorberar stötarna från hård asfalt åt dig. Med stödzoner vid fotvalvet, en robust hälkappa och en bredare bas garanteras du extra stabilitet från start till mål.

New Balance Fresh Foam X 860 - Extra stabilitet under löprundan

New Balance 860 ger dig alla fördelar med 880, plus mer stabilitet när du behöver det. Förutom Fresh Foam har denna antipronationssko även Dual Density-material under mellanfoten (extra stöd) och arbetar med hästskoformen på mellansulans nedre lager. Detta leder dig jämt framåt  och förhindrar att fötterna lutar för mycket inåt. Ovandelen sluter tätt runt fötterna och har sidosömmar för extra förstärkning. För både nybörjare och erfarna löpare är New Balance 860 v13 en pålitlig träningspartner med mycket stöd.