• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Kosttillskott på RunningDirect

På RunningDirect kan du välja mellan ett brett utbud av sportnäring. Tänk på gels, shakes, drycker, supplement och sportbars. Varje typ av sportnäring har sitt syfte. För att göra det enkelt för dig kan du filtrera på vilken typ av sportnäring du vill använda i vår webbshop.

Sportnäring innan du springer

Du vill såklart prestera optimalt under varje träningspass eller tävling och ett kosttillskott kan bidra till detta i stor utsträckning. Du kan enkelt få i dig kolhydrater och andra näringsämnen samt vara säker på att din energinivå är på topp innan du påbörjar ett halv eller helmaraton eller om du vill springa längre än normalt.

Förtär drycker och gels enkelt under din uthållighetsrunda

Det finns inget mer irriterande än att bli hungrig eller sugen på något när du är ute på en löptur. Därför har man speciellt utvecklat sportnäring för idrottsutövning. Denna sportnäring finns i form av praktiska drycker och gels som absorberas snabbt av kroppen och är lätta att bära med sig i ett löparbälte eller i en löparryggsäck. Det är ett effektivt sätt att fylla på med kolhydrater och det ser till att tröttheten i kroppen skjuts upp. Både gels och drycker finns i olika smaker.

Stimulera kroppens återhämtning med hjälp av sportnäring

Efter en uthållighetsrunda vill du återhämta dig så snabbt som möjligt och du vill inte drabbas av träningsvärk i benen inför nästa träningspass eller tävling. Sportnäring efter träning ser till att kroppen återhämtar sig snabbt och att du efter ett halv- eller helmaraton tryggt kan börja träna igen oavsett vilken typ av träning det är. Tips! För att förebygga skador är det en bra idé att ta en titt på utbudet av produkter under skadeförebyggande och återhämtning.

Hållbarhet

Vi garanterar att alla produkter som säljs i vår webbshop kommer att hålla i minst två månader från leveransdatum, om inget annat anges på produkterna. Om produkterna har en hållbarhet på mindre än två månader kommer produktbeskrivningen att innehålla texten "Bäst före", följt av produktens exakta utgångsdatum. Med denna bäst-före-garanti kan du beställa kosttillskott utan att behöva oroa dig för att produkten snart kommer att passera "bäst-före-datumet". Om du har frågor om utgångsdatumet för en produkt, vänligen kontakta oss.