• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Långärmade tröjor för trailrun

Redo för trailrunning med långärmade tröjor

Springer du en del på vintern eller på hösten? I båda fallen är en långärmad tröja den bästa lösningen. Du håller dig varm, din komfort ökar vid dina löprundor och den snäva passformen förhindrar att du fastnar i grenarna. På RunningDirect kan du välja mellan olika långärmade träningströjor från bland annat Nike, Compressport och Craft.

Extra ventilation med en halv dragkedja

Vilka de bästa långärmade löpartröjorna är, beror främst på dina personliga preferenser. Om du gillar att springa med bra ventilation, välj då en modell med ventilerande nätpaneler och/eller ett halvt blixtlås. Om du hellre vill att tröjan ska erbjuda mycket täckning och värme, väljer du en design med en hög hals och en borstad insida för en extra mjuk känsla.

Trailtröjor torka snabbt och reglerar din fukttransport

Oavsett om du planerar uthållighetsträning eller en kortare sträcka, föredrar du i båda fallen naturligtvis att du inte blir kall under eller efter din löpträning. Långärmade trailtröjor har en hög andningsförmåga, torkar snabbt och reglerar din fukttransport. Detta säkerställer att dina muskler inte utsätts för kall vind och regn och du förhindrar att du börjar frysa.

Välj din trailoutfit på RunningDirect

Har du gjort ett val av löpartröja? Ta då en titt på resten av vår trailkollektion. För frågor svarar vår hjälpsamma kundtjänst dig gärna.