• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Trail jackor

Skydda dig från vind och regn med en trailjacka

Särskilt under hösten och vintern kan vädret vara ganska oförutsägbart. Om du springer i regn eller med stark motvind ser en trailjacka till att du förblir torr och bekväm. På RunningDirect kan du välja mellan olika dam- och herrjackor från bland annat ASICS, Compressport och ODLO.

Vattentåliga och vattenavvisande träningsjackor

De flesta trailjackor i vår kollektion är vattenavvisande och/eller vattentåliga. Vattenavvisande trailjackor har en speciell beläggning som håller dig torr under en kort tid. Om du regelbundet sspringer långa sträckor under mer extrema väderförhållanden är det klokare att beställa en modell som är helt vattentät.

Extra skydd när du springer

Om du tycker om att springa med extra skydd är en vindjacka med huva en god idé. Kall vind runt dina öron avhjälps med en huva och du kan fokusera helt på din terränglöpning. Dessutom har de flesta trailjackor ventilationspaneler på ställen där du behöver dem mest. Detta håller dig sval kilometer efter kilometer.

Du kan ta viktiga saker med dig i de tejpade fickorna med blixtlås

Oavsett om det är din smartphone, sportnäring eller nycklar, välj en trailjacka med tejpade fickor och dragkedja. Du kan även välja mellan olika ryggsäckar, om du föredrar det, där du enkelt kan ta med det viktigaste.