• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Trailshorts till dam & herr

Löpträna med maximal rörelsefrihet med trailshorts

Under terränglöpning springer du mycket uppför och nerför, hoppar över pölar och fokuserar på att bra balans och att du inte halkar. Trailshortsen ser till att du springer med maximal rörelsefrihet. På RunningDirect kan du välja mellan olika modeller från bland annat Compressport, Nike och ODLO. Se hela vårt sortiment på den här sidan och handla din favoritmodell snabbt och enkelt.

Fördelarna med att springa med speciella trailshorts

De bästa trailshortsen för dig beror främst på vilken typ av terräng du springer i. Om du regelbundet springer kullig terräng där det hela tiden går mycket uppför och nerför är det klokt att köpa shorts med silikongrepp på låren.

Om du mestadels hoppar över pölar, bäckar eller stenar är ett par  trailshorts med innerbyxa ett bra val. Förutom att springa med tillräcklig täckning, förhindrar du också skav och irritation under din löpning. I många fall har dessa shorts också lätt kompression, så du drar nytta av det extra stödet.

Du har viktiga föremål inom räckhåll tack vare fickorna med dragkedja

Goda nyheter, de flesta terrängshortsen i vår kollektion har en eller flera fickor (med dragkedja). Det betyder att du alltid kan ha din sportnäring, telefon och nycklar inom räckhåll. Föredrar du att inte förvara värdesaker i dina shorts? Ta då en titt på våra vätskesystem som erbjuder plats för dina tillhörigheter.

En nära passform och hög midja

Oavsett om du springer regelbundet i kullig terräng eller huvudsakligen i öppna landskap, är målet alltid att du ska slutföra löprundan. Tack vare en nära passform och hög midja, kan du vara säker på att dina trailshorts kommer att sitta på plats kilometer efter kilometer och inte vara en disktraktion. Ta en titt på hela vår kollektion av trailkläder och se till att din outfit är komplett.