• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33
adidas Supernova

Supercomfort, Supernova

adidas Supernova Prima

adidas är mer än sport- och träningskläder

Idrotten håller oss i form. Håller oss uppmärksamma. För oss samman. Idrotten har förmågan att förändra liv. Oavsett om det är genom berättelser eller inspirerande idrottare. Allt för att få dig att röra på dig. Sportartiklar utrustade med den senaste tekniken för att maximera din prestation. adidas är hemvist för löparen, basketspelaren, fotbollsspelaren och fitnessfantasten. Helgvandraren som vill fly från staden för en stund. Eller yogaläraren som vill sprida zen. Våra sportkläder håller dig fokuserad innan startskottet ljuder. Under loppet. Och vid mållinjen. Vi är här för att stödja skapare. För att förbättra deras prestationer. Deras liv. Och för att förändra världen.

Maximera din prestation

adidas är mer än sport- och träningskläder. Vi samarbetar med de bästa i branschen för att skapa tillsammans. På så sätt kan vi erbjuda våra fans de sportkläder och den stil som passar deras idrottsliga behov, med hållbarhet i fokus. Vi är här för att stödja kreatörer. Förbättra deras stil. Skapa förändring. Och vi tänker på den inverkan vi har på vår värld.

adidas supernova rise

Supernova Prima

Ger dig en boost av komfort

adidas tävlingsskor

adidas Tävlingsskor

Tänj dina gränser

Populära adidas löparskor

/
Alla adidas löparskor
Upptäck adidas skokollektion för damer

Löparskor för damer

Upptäck Adidas skokollektion för damer

Upptäck adidas skokollektion för herrar

Löparskor för herrar

Upptäck Adidas skokollektion för herrar

Adidas Running Apparel

adidas Löparkläder

Löpning utan begränsningar

Adidas hållbarhetsmål

adidas sätter upp flera initiativ och samarbeten för att se till att alla kan bidra till en bättre värld. Huvudmålet: sätta stopp för plastavfall. Till exempel ersätter adidas standardmaterial i skobelag med återvunna eller naturliga, mer hållbara alternativ och ser över produktionsprocesserna så att produkterna håller längre eller kan återanvändas.

De organiserar också globala utmaningar för medvetenhet som Run For The Oceans och samarbetar med Parley Ocean Plastic. Målet är att ersätta ny polyester med återvunnen polyester senast 2024. År 2025 ska 90 % av produkterna innehålla hållbara material. För närvarande ligger deras PR på: 96 % av all polyester som används i deras produkter är återvunnen. Men loppet är inte över än.

Adidas hållbarhetsmål