• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

HOKA Löparskor och Löparkläder

HOKA grundades 2009 av Jean-Luc Diard och Nicolas Mermoud, två passionerade trailrunners. Under sina löprundor i de franska alperna insåg de att det ännu inte fanns någon sko för snabba stigar som även kunde användas för att springa utför med lätthet. Detta var födelsen av HOKA, ett märke för löparskor som låter dig flyga över bergstoppar och kullar. HOKA anser därför att alla är idrottare och vill få folk att flyga med en kollektion som uppfyller alla löpares behov.

HOKA-erfarenhet

HOKA grundades med ett mål i åtanke - att göra det lättare att springa. HOKA gör saker annorlunda, från utseendet på våra skor till den teknik som gör dem möjliga. Om du någonsin har använt ett par skor vet du hur skillnaden mellan HOKA-skor och HOKA-skor känns, och här är varför:

SALE

Dämpad mellansula

Den superlätta mellansulan är som en stötdämpare: den ger en mjuk landning för foten, för att sedan fjädras upp igen. Mellansulans tjocklek varierar beroende på behov och ger komfort och stöd.

SALE

Meta-Rocker

Den böjda Meta-Rocker-geometrin förhindrar att du kommer ner platt och hjälper dig istället att driva dig framåt. Den fungerar som hjulen framför dina fötter och kompletterar din normala gång.

SALE

Aktiv fotram

Den aktiva fotramen fungerar som en hink i en racerbil: hälen och foten placeras djupt i mellansulan och leder foten utan att det behövs andra begränsningar för foten.

HOKA-kategorier

Glide-kollektionen

Dessa löparskor kännetecknas av HOKA:s älskade dämpning och smidig löpning.

handla glide
Fly kollektion

Fly-kollektionen

Dessa löparskor kännetecknas av ProFly-mellansulan och är lämpliga för snabba tempon.

handla fly
Sky kollektion

Sky-kollektionen

Löparskor för terräng och stigar med mycket grepp och nödvändig dämpning.

handla sky

FLY HUMAN FLY

HOKA grundades en gång i tiden på den fasta övertygelsen att det borde vara möjligt att tillverka en sko som gör att du kan flyga över bergen. Varumärket gick ett steg längre och tillverkar nu skor för professionella löpare och nybörjare, ultra-maratonlöpare och fjällvandrare, vandrare och trailrunners, som gör mer än ren prestanda. För running, varumärket, handlar om mer än bara löpning. Det handlar om att upptäcka sig själv. Att förlora sig själv. Flyttning ger magi. För oss alla. Att dela detta med så många som möjligt är anledningen till HOKA:s existens.

HOKA LOPARSKOR

HOKA

Se hela kollektionen

HANDLA NU