• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Löpartillbehör för varje årstid

Om du vill prestera optimalt på dina löprundor är det ett måste att använda löpartillbehör. RunningDirect har ett brett utbud av olika toppmärken som Nike, Garmin, ASICS, FlipBelt och Maurten, vilket gör att du kan börja varje löptur på ett säkert och kontrollerat sätt!

Tillbehör för löprundor på vintern

När temperaturen börjar sjunka är det förstås viktigt att förbereda sig med rätt löpartillbehör. Kollektionen innehåller funktionella löparhandskar och löparmössor. Båda produkterna leder bort svett bra, håller dig varm och sitter tätt, utan att de känns trånga.

Ett vätskesystem för långdistanslöpning

Ska du springa långt? Lätta material och ett inbyggt vätskesystem gör det enkelt att bära en ryggsäck när du springer. Vi har också ett brett utbud av pulsmätare för nybörjare och erfarna löpare. Med en pulsmätare kan du se exakt vilken träningsintensitet du har och träningen kan anpassas därefter.

Drick tillräckligt med vatten eller sportdryck med ett av våra vätskebälten

Under löpning är det nödvändigt att få i sig tillräckligt med vätska. Därför kan du välja mellan olika vattenflaskor och vätskebälten som ger dig rätt mängd vätska. På så sätt kan du fortsätta att prestera optimalt och hålla dig på rätt nivå. Dessutom gör en bra vattenflaska eller ett snyggt vätskebälte din löparoutfit komplett.

Löpartillbehör för sommarlöpningar

Oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter kan du träna när som helst på året med våra löpartillbehör. Under årets varmaste dagar kan du dra nytta av en löparkeps, ett vätskebälte och eller ett svettband.