• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Trail Tillbehör

Rekommenderas:

Höj din löparupplevelse med trailtillbehör

Trailskor, trailkläder och trailstrumpor utgör en bra bas för din träning och tävlingar. För att öka din komfort och höja din löparupplevelse, är trailtillbehör från Runningskop ett bra val.  Här hittar du allt du behöver för dina löprundor på ett och samma ställe.

Löpträna med minimal distraktion och välj praktiska tillbehör till dina trailskor

Under trailrunning vill du fokusera helt på den utmanande terrängen. Trailtillbehör är då ett måste. Välj till exempel praktiska elastiska snören, tillbehör som förhindrar att lera kommer in i dina trailskor eller spraya dina skor så de får ett vattenavvisande ytskick.

Kör med din egen kompass och välj en löpklocka

Ska du utforskar nya områden och nya löprundor? I båda fallen vill du vara säker på att du alltid kommer fram tryggt och säkert och inte springer vilse. Hos oss kan du välja mellan olika avancerade löparklockor med GPS-funktion och i de flesta fall är de temperatur-, stöt- och vattentåliga.

Fukt och hår håller sig ur ansiktet med hjälp av pannband

För att ytterligare öka påp komforten är ett pannband från vår kollektion ett fantastiskt tillskott i din garderob. Du ser till att svett och lösa hårstrån håller sig borta från ansiktet, vilket begränsar distraktioner och irritationer. Du behöver bara fokusera på din löpning!