• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Trail Ryggsäckar

Få tillräckligt med vätska när du springer med ett bra vätskesystem

Under terränglöpning ser du regelbundet löpare med olika vätskesystem. Inte överraskande alls och dessa ryggsäckar erbjuder dig många fördelar. Du har tillräckligt med utrymme för att ta med sportnäring, vatten, din telefon och nycklar. Eftersom ryggsäckarna är justerbara, får du alltid en personlig passform. Du är inte begränsad i din rörelsefrihet och på grund av vätskeslangen kan du enkelt dricka när det behövs. På RunningDirect.se kan du välja mellan olika modeller från Nike, Ultimate Direction och Nathan.

Olika typer av vätskesystem, vattenblåsa eller vattenflaska

De flesta vätskesystem har en kapacitet mellan två och åtta liter vätska. Du kan välja mellan ryggsäckar som erbjuder plats för en vattenblåsa eller flera vattenflaskor. Vilken den bästa ryggsäcken för trailrunning är beror helt på dina personliga preferenser.

Löparryggsäckar är justerbara på olika ställen

Om du tar på dig en löparryggsäck för första gången kommer du antagligen att märka att den inte passar perfekt. Oroa dig inte, varje modell är justerbar på flera olika ställen. Remmarna, tillsammans med det elastiska materialet i mesh, säkerställer en hög bärkomfort och du kommer inte att uppleva något hinder från din ryggsäck när du springer uppför, nerför eller hoppar över vattendrag.

Ryggsäck för trailrunning finns i olika storlekar

Som du redan har läst kan löparryggsäckar justeras på flera olika ställen. Förutom det kan du hos oss även välja mellan olika storlekar på ryggsäcken. Frågor? Vår kundtjänst hjälper dig gärna.