• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

ADIDAS SOLAR GLIDE 4

29 August 2021
ADIDAS SOLAR GLIDE 4

REVIEW ADIDAS SOLAR GLIDE 4

Adidas Solar Glide 4 för män och dam är en allround löparsko. Du kan använda skon för din träning eller tävlingar. Oavsett om du kör en lång uthållighetsträning eller ett tempo pass, kan Solar Glide 4 göra allt.

Bekväma och bra för miljön

Adidas Solar Glide 4 är en sko utan för mycket "tjafs". Skon är inte överbelastad med tekniker material eller teknik, den är gjord för vad en löparsko är avsedd för, nämligen för att säkerställa en bekväm och trevlig löpupplevelse och att förhindra skador. Överdelen i mesh är tillverkad av 50% Primegreen -material. Primegreen, en rad återvunna högpresterande material, hjälper till att minska tillverkningsprocessens påverkan på miljön. Skorna är därför inte bara bekväma, utan hjälper också till att minska ditt ekologiska fotavtryck. Överdelen har också förstärkta fibrer som ger den mer struktur och därmed stödjer fötterna under träning.

Bra grepp och låg vikt

Mellansulan på Solar Glide 4 är tillverkad av Adidas Boost -material. Detta material säkerställer en hög energiavkastning och är också mycket hållbar. Så, Boost -materialet ger en lätt och energisk känsla när du springer. Dämpningsmaterialet säkerställer att varje steg du tar dämpas och att stötarna från stötarna absorberas.Sist men inte minst, ger Continental Stretchweb yttersula det nödvändiga greppet under dina löprundor på torra eller våta terräng.