• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

Vilken ASICS löparsko behöver jag?

10 August 2023
Vilken ASICS löparsko behöver jag?

Letar du efter en ny löparsko för dina dagliga rundor eller tävlingar? Då vill du naturligtvis ha en bra löparsko som passar dina behov, önskemål och mål. Med komfort i åtanke har ASICS ett brett utbud av olika modeller för alla typer av löpare och alla typer av lopp. Vi hjälper dig att göra det bästa valet och förklarar vilken sko som passar för vilket tillfälle.

Löparskor för daglig användning

Letar du efter en löparsko för vardagsbruk? Det här är ASICS mest populära allround-löparskor som miljontals löpare världen över springer sina löparrundor i.

ASICS Nimbus 26 ger komfort under dina uthållighetspass

GEL-Nimbus är ASICS mest populära modell, och letar du efter en neutral löparsko som gör att du bekvämt kan genomföra ett uthållighetspass? Då är ASICS GEL-Nimbus 26 svaret. ASICS favoritmodell är utrustad med den senaste PureGEL™-tekniken och låter dig känna vad komfort innebär i varje steg. GEL-Nimbus har den lätta och energigivande dämpningen FF BLAST™ PLUS ECO, som garanterar underbart mjuk känsla kilometer efter kilometer.

ASICS Kayano 30 den stabila faktorn för varje löprunda

Behöver du fortfarande mer stabilitet under dina dagliga löprundor eller tävlingar? Då är GEL-Kayano din favorit bland de stabila skorna. Denna fjäderlätta löparsko har det revolutionerande 4D-Guidance-systemet som stabiliserar ditt löpsteg vid 4 punkter under löpningen utan att kompromissa med komforten. Om du väljer ASICS GEL-Kayano väljer du premiumstöd på 5 km, 10 km till halv- eller till och med helmaraton.

ASICS Novablast för extra resiliens under löprundan

Vill du göra dina dagliga rundor snabbare? Välj då ASICS Novablast 3, en neutral löparsko som är gjord för att accelerera. Skon är utrustad med det fjädrande FF BLAST™ PLUS-skummet och ger dig en energisk löpupplevelse. Efter varje landning kommer du att kastas iväg till nästa steg och i många kilometer. Från design till passform till en högre mellansula allt har fokus på att göra din intervall- eller tempoträning så framgångsrik som möjligt.

Tävlingsskor för snabbare prestationer

Är avstånd inte längre utmaningen och vill du förbättra dina varvtider? ASICS har också en löparsko för det riktigt snabba fotarbetet.

Noosa TRI förpackad i en färgglad design

Satsa på enastående varvtider i den iögonfallande ASICS Noosa TRI 15. Med en böjd sula och FF BLAST™-dämpning längs hela mellansulans längd får du en lätt löpkänsla och utmärkt stötdämpning under ett helt maraton. GUIDESOLE™-tekniken används för att minska fotledsflexionen så att du har tillräckligt med energi för slutspurten.

Magic Speed 3 för snabba kilometer

Magic Speed 3 ger dig den gyllene formeln för komfort + stabilitet + fart. Den här tävlingsskon hjälper dig att nå alla dina mål. För 42.195 km kan du dra nytta av mjukare dämpning som ger dig extra stabilitet medan kolfiberplattan ger dig ett kraftfullt frånskjut, så att du springer med bra kraft i varje steg. Mellansulans två lager har FF BLAST PLUS-dämpning, vilket ger en energisk känsla under löprundor och tävlingar.


ASICS trailskor och spikskor

ASICS sortiment slutar inte vid löparskor för de dagliga rundorna eller tävlingsskor. Märket erbjuder även oöverträffad komfort utanför sitt utbud av asfaltskor. Ska du börja med trailrunning? Välj ASICS trailskor som ASICS GEL-Trabuco och Fujispeed. Om du du springer på en friidrottsbanan är ASICS Hyper det perfekta valet för ditt löppass.

Oavsett vilket mål du har för varje löprunda har ASICS de perfekta ASICS-löparskorna.