• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

adidas Supernova

adidas Supernova löparskor med neutral gång 

adidas Supernova löparskor har en neutral övergång och är kända för att ge dig det där lilla extra stödet under din löprunda. Den innovativa komprimerade mellansulan expanderar för varje steg du tar. Normalt sett skulle energi gå förlorad vid varje löpsteg, men nu återförs den till ditt tempo.

adidas Supernova löparskor med en lätt ovandel 

Ovandelen av löparskon är gjord av lättviktigt mesh-material och har en hög andningsförmåga. adidas Supernova löparskor för dam och herr har en yttersula av Continentalgummi, så att du har optimalt grepp även i vått väder. Löparskorna finns inte bara till ett bra pris, utan har även alla adidas-teknologier för att göra löpningen enklare för dig. 

Med märkets ikoniska tre ränder 

adidas skulle inte vara adidas om man inte hade tänkt på designen. Det är därför varumärket har införlivat de ikoniska tre ränderna på sidan av Supernova. Man har även ägnat extra uppmärksamhet åt utvecklingen av av dessa löparskor för herr och dam. Hos RunningDirect.se har vi dem i flera färger.

adidas Supernova är gjord för nybörjare inom löpning

adidas Supernova är speciellt designad för nybörjare. Den förbättrade ventilationen i viktiga svettzoner, är tack vare ovandelen i mesh. Hybrid Bounce-dämpning i framfoten ger en lätt känsla. Du får mycket energi tillbaka tack vare den extra dämpningen i hälen och tack vare Boost-mellansulan fördelas effekten vid varje landning jämnt över dina fötter, så att du avsevärt minskar risken för skador.

adidas Supernova löparskor för korta och långa distanser 

Oavsett om du ska ut på en kortare joggingrunda eller sakta bygga upp tempot under ett långdistanspass, så är allt möjligt med adidas Supernova. Denna neutrala löparsko finns hos RunningDirect i  olika slående färger, så det finns garanterat en som passar din smak.