• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Löpartights och Löparbyxor

256
Vilken målgrupp söker du?

Löpartights / Löparbyxor

Vi har ett stort utbud löpartights för löpare som söker tighta eller rymliga löparbyxor. Letar du efter löpartights för dam eller löpartights för herr så är RunningDirect.se den rätta adressen för dig. Vi kan erbjuda många olika modeller, färger och storlekar till alla löpare. Välj löparbyxor från märken som adidas, Asics, Hummel, Nike och Salming med de bästa priserna! Ett par bra löpartights är inte bara sköna att springa i, utan dem håller även dina muskler varma före och efter din träning på bästa tänkbara sätt. När musklerna är varma når du också optimal prestation. Också med ett par löpartights förbättras din återhämtning på ett snabbt och effektivt sätt.

Löpartights dam

Löparbyxor och löpartights dam, även kallade träningstights kan vi erbjuda i många olika varianter. Ett par löpartights har en tightare passform. Löpartights är försedda med optimala ventilationsegenskaper som ser till att all fukt och svett försvinner på ett naturligt sätt. Byxorna är tillverkade i ett ventilerande material av polyesterfiber, som håller musklerna varma och flexibla. Löpartightsen och träningstighten är försedda med kompression som förhindrar muskelvärk och kramper, och som ökar blodflödet på ett naturligt sätt.

Löpartights herr

Förutom löpartights kan vi också erbjuda löparbyxor som har en något friare passform. Löparbyxorna är perfekt fodrade, så att ingen irritation eller skav uppstår. Både dam och herr löparbyxorna har fickor med blixtlås, så att du kan ta med dig nödvändiga tillbehör när du springer. Vi har också löparbyxor med blixtlås vid benslut. Detta underlättar när man tar på/av byxorna.