• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek

Trail tights

Redo för varje terränglöpning med trailtights

Om det är för kallt för trailshorts föreslår vi att du tittar på ett par tights för trailrunning som ett perfekt alternativ. Din fukttransport är väl reglerad, du håller dig torr och varm och den täta passformen förhindrar att du fastnar på grenar. På RunningDirect kan du välja mellan olika modeller, som har utveklats speciellt för terränglöpning, från bland annat ODLO, Nike och Compressport.

Trailbyxor för lera och regn

Förutom tights, kan du också välja mellan trailbyxor med en lösare passform. I de flesta fall ger dig ett par slitstarka träningsbyxor maximalt skydd mot lera och regn. Du kan ta med dig viktiga föremål i fickorna försedda med blixtlås och många modeller har en medelhög- eller hög midja för bra täckning när du springer.

Kombinera trailbyxor med en matchande trailtröja

Trailbyxor bidrar till stor del till bra komfort under din trailrunning, en har du tänkt på resten av din outfit? På RunningDirect kan du hitta allt du behöver. Allt från trailkläder, trailskor och trailtilllbehör. Det betyder att du är väl förberedd för varje träning eller tävling och redo för både varma och kalla löprundor.