• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33

ASICS GEL-Cumulus 23 VS ASICS GEL-Cumulus 22

23 August 2021
ASICS GEL-Cumulus 23 VS ASICS GEL-Cumulus 22

ASICS GEL-Cumulus 23 VS ASICS GEL-Cumulus 22

ASICS GEL -tekniken stöder och dämpar fortfarande som du är van vid. GEL -tekniken har varit en framgångsrik formel i åratal, vilket säkerställer ett av de bättre dämpningssystem som vi känner till i löparvärlden. Detta är fortfarande fallet i uppdateringen av GEL-Cumulus 23.

FLYTEFOAM genom hela mellansulan

Den mest slående skillnaden mellan den gamla Cumulus 22 och den nya Cumulus 23 är användningen av FLYTEFOAM längs hela Cumulus 23 -mellansulan. Eftersom FLYTEFOAM -tekniken staplas i hela mellansulan kommer du att uppleva ännu mer dämpning och det responsiva trycket fördelas jämnt från häl till tå. GEL-Cumulus har inte bara en unik lyhörd känsla, utan innehåller också ASICS 3D Space Construction-teknik för att skapa en mer personlig upplevelse. Dessutom bidrar det också till skons hållbarhet.

Uppdatering i det övre nätet

Upper Mesh har också fått en uppdatering. Det känns mycket mjukare och är av högre kvalitet än i Cumulus 22, detta ger ännu mer komfort än du redan är van vid.

Djupare flexspår

Flexspåren på yttersulan på Cumulus 23 har också gjorts bredare och djupare än den tidigare versionen. Detta möjliggör mer flexibilitet i framfoten, vilket gör en märkbar skillnad under din träning.