• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 sek
  • kundserviceTelefonnummer: +46 (0) 31-788 10 33
Coros

Coros Vertix 2S

8 037 kr
Välj din färg
Välj din storlek
 
Frågor
Ring för expertråd +46 (0) 31-788 10 33
Eller kontakta oss via e-mail.

Allt om Coros Vertix 2S

Coros Vertix 2S är den ultimata partnern för alla dina löprundor på de mest äventyrliga platserna. Denna sportklocka med pekskärm är fullpackad med oöverträffade funktioner som ger dig utmärkt insikt i din prestation och vet var du befinner dig, var som helst i världen. Med ett tåligt yttre + safirglas kan du räkna med en hög nivå av reptålighet under dina tuffaste utomhusaktiviteter.

Navigation
Lita blint på den mycket exakta GPS-datan tack vare det avancerade GPS-spårningssystemet som ansluter till de 5 största satellitsystemen. Oavsett om du springer din runda i staden eller i bergsområdena, ger de praktiska navigationsverktygen dig möjlighet att avvika från din planerade rutt när du vill ta dig till nya platser.

Mätning av hjärtfrekvens
COROS Training Solution har testats av toppidrottare från hela världen och hjälper dig att komma och hålla dig i toppform. Med Coros senaste optiska pulssensor mäter du din puls supernoggrannt, så att du alltid har rätt information under din träning. Med COROS-appen kan du spåra dina framsteg, få användbara insikter och skapa ditt träningsschema för att få ut det bästa av dig själv.

Batteritid
Klockan har en batteritid på upp till 118 timmar i standardläge, så att du kan följa din aktuella kondition dag och natt. Även i regn eller under varma temperaturer kan du bära den här klockan så att du aldrig behöver missa viktig data.

Funktioner och fördelar
- Pekskärm
- Vattenbeständighet: 10 ATM
- Silikonarmband (87 gram)
- Slitstark exteriör
- Skärm i safirglas och hölje i titanlegering
- Wifi/Bluetooth-anslutning (även för musik)
- Vatten- och värmebeständig
- 118 timmars batteritid + mindre än 2 timmars laddningstid
- Nästa generations optiska pulssensor för mätningar 24/7
- GPS med dubbla frekvenser som ansluter till 5 större satellitsystem
- Avancerade träningsverktyg
- Olika funktioner som pulsmätare, återhämtningstid, sömnanalys, accelerometer, barometrisk höjdmätare, gyroskop, kompass
- Insta360™ kamerakontroll

Recensioner (0)

Coros Vertix 2S
0,0 Betyg av ”Coros Vertix 2S“ 0,0 baserat på 0 recensioner
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0